• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Manisa 24 °C
  • İzmir 27 °C
  • Ön Muhasebe Elemanı Aranıyor
  • Can Bebe’yi Kapatıyorum
  • İş İlanı Yatılı Bayan Aranıyor
  • Servis Şoförleri Aranıyor
  • Tecrübeli Ya da Yetiştirmek Üzere Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Saç-Metal İşlerinden Anlayan Elemanlar Aranıyor
  • Teknik Personeller Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Yeni Yöntemde Tanışma Dersleri
  • Yeni Zeytincilik Üretime Personel Arıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Manisa MHP Milletvekilleri İlçe Yönetimi Ziyaret Etti!

Okunma Sayısı: 3693
Manisa MHP Milletvekilleri İlçe Yönetimi Ziyaret Etti!
MHP Manisa Milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay ve Ahmet Orhan Akhisar İlçe Yönetimini ziyaret ettiler. Akhisar İlçe Başkanı Ömer Alanç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Şafak, Salim Rodoplu, Hüseyin Demirgöl, H. İbrahim Kulaksız, Raci Akçay,

Manisa MHP Milletvekilleri İlçe Yönetimi Ziyaret Etti!
Akhisar: (Kenan MOLLA)

MHP Manisa Milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay ve Ahmet Orhan Akhisar İlçe Yönetimini ziyaret ettiler. Akhisar İlçe Başkanı Ömer Alanç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Şafak, Salim Rodoplu, Hüseyin Demirgöl, H. İbrahim Kulaksız, Raci Akçay, İbrahim Bulut, Mehmet Esman, Adnan Çorlak, İbrahim Güntaş, A. Osman Ellidokuzoğlu, Şerif Türkan, Özcan Kara, MHP eski İlçe Başkanı Osman Oktay ve 6. sıra Milletvekili Adayı Mansur Onay tarafından karşılandı.

MHP İlçe Lokalinde konuşan Milletvekili Erkan Akçay, “Biz mecliste DPT’lilerle  kavga etmeyiz. Onlar kavga etsinler. Bunlar al gülüm ver gülüm diyerek meclise geldiler. Bizim hedefimiz AKP’dir. Mecliste sizlerin hakkını arayan vekiller olacağız” dedi.

Manisa MHP 6. sıra Milletvekili Adayı Mansur Onay, “AKP, Milli selamet, Fazilet, Milli Nizam bunları çok güzel işlediler. 12 Eylül bu memlekete bir tahribat yaptı. Önce bize sonra sola bir tokat vurdu. Ama vurmadığı bir yer vardı o da Cami Cemaatine vurmadı. Seçimin galibi Ekonomi olmuştur. Tamamen bunun üzerine kurulmuştur. Bu memlekete 2,5 milyar Dolar’dan milletin kullandığı 72 milyar Dolar’a çıktıysa insanlar korku içerisinde yaşıyorlardır. İnsanlara bunlar anlatıldı.
Tayip Erdoğan arkasında duran Doğan Grubu, bugün Türk medyasının %68 Doğan grubunun elinde, diğer %32 si Başbakanın elinde, TMSF elinde. Aydın Doğan’ın bir gecede 1 katrilyonu silersen Aydın Doğan tabiî ki oraya çalışacak. Şu an sıcak para ile bu borç faizi ile yaşayabilmeleri ekonomik olarak mümkün değil, seçimin üç haftasında korkunç zam furyası başlayacak. 2002 iktidara geldiğimizde 2400 aileye kömür vermişsiniz, 4,5 yıl içerisinde 34 bin  aileye kömür verdiniz ya bu insanları fakirleştirdiniz. Bu insanlar yarından sonra bağırmaya başlayacaklar. Yarın kendi işlerinde kavga edecekler. Doku uyuşmazlığı olacak. Mart ayında seçim yapılsaydı ben iddia ediyorum AKP % 20 geçemezdiler. İnsanlar AKP’liyim diyemiyorlar. İnsanlarımız korkutulmuş” dedi.

Manisa MHP Milletvekili Ahmet Orhan “ Bize göre çok başarısız bir iktidarın nasıl geldiğine iyi bakmak lazım. En iddialı
sloganlarını bile yerine getirememiş durumdadırlar. Bu memlekette duble yol tanıtımı diye bir yere bırakarak 17 bin km duble yol yapacağız dediler. Afişler astılar. 6600 km olduğunu söylüyorlar o kadar olduğu da şüphelidir. Türk insanının eli hamur karnı açtır. Batıya baktığımızda MHP’nin bir çıkışı vardır. Sizler Akhisar’da 2002 seçimlerindeki oyunu % 250’lere çıkardınız. İnsanların kültürü batıya gittikçe artar. Bir şeyi kabul edelim Batıdaki insanların Cumhuriyet’inin Milletvekiliyiz. Manisa’nın vekiliyiz. Mansur Onay’ın üstün gayretleri ve Akhisar ekibinin çok çalışmasıyla Akhisar’daki oyları da % 250 artırdınız hepinize teşekkür ediyorum. İyi duruma geldik esas olan bundan sonraki çalışmalarımız a devam etmek Halka inanmak durumundayız. Bu şikayetleri oya çevirmeliyiz. Bu hükümet kurulur kurulmaz bu ekonomide ciddi değişiklikler olmak zorunda. Mutlaka çok önemli dalgalanmalar olacaktır. Seçimlere 10 milyar Dolarla girdiklerine inanıyorum 1,5 yıl sonra Akhisar’da mahalli seçimlerde rövanşı da alacağız” dedi.

Manisa MHP Milletvekili Mustafa Enöz, “Biz her şeyden önce yaptığımız değerlendirmeler her biri çok doğru tetkikler
neticesinde tecrübeler deneyimler neticesinde ortaya çıkmış değerlendirmelerdir.AKP Yapay bir oluşumun söz konusu. Sabunun köpüğü gibi kalıcı olmayan yapay bir başarı söz konusu bence. Çeşitli sahiplerle bu insanlar AKP oy verdi. Bu oylarında kalıcı olduğuna inanmıyorum. MHP Başarısı kalıcı küçümsenmemeli. Hedefler tutturulmamıştır ama Parlamentoya  girmiştir. MHP Türkiye genelinde % 75 oyunu artırmıştır. Manisa genelinde % 250 oyu arttırdık. MHP Başarılıdır. her şeyden önce 3. Parti olarak meclise girmiştir. Parlamentoya giremeyen partilerde tamamen bitme noktasına gelmiştir.Parlamentoya giren arkadaşlarımız muhalefetin en iyisini yapacaktır. MHP’nin komisyonda üyeleri olacaktır. MHP bir basamaktır Parlamentoda olmak çok önemlidir 1,5 yıl sonra yerel seçim ve sonrada yine yapılacak seçim de MHP yerini yine alacaktır” dedi.

MHP Akhisar  Eski İlçe başkan Osman Oktay, “ Biz Akhisar’da çok başarılıyız oyumuzu % 250 artırdık. Teşkilatlarımız çalışınca başarılı oluyoruz. Biz insanlara ulaşıyoruz artık sıkıntımız yok. İnsanlarda biz anlıyor. Anladıkları içinde oyumuzu % 250 arttırdık. Bizim gerçek duruşumuzu biliyorlar. Bizim millet vekillerimizin haftanın 7 günü burada olması şart değil ama en azından arkadaşlarımızın, özel günlerinde, düğünlerinde, bayramlarından, özel davetlerinde yanımızda görmek  istiyoruz. Bunu geçen dönem hükümet çok iyi yapmaya çalıştı. Bizler bu tür şeyler bekliyoruz. Biz yine kar topu gibi büyüyerek geleceğiz önümüz başka engeller yok. Bunu hep beraber yapmamız gerekiyor” dedi.




  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.