• BIST 5.031,98
  • Altın 1212.56
  • Dolar 19.0399
  • Euro 20.4854
  • Manisa 13 °C
  • İzmir 14 °C
  • Akhisar’da 2023 ramazan imsakiyesi
  • E sınıfı ehliyetli, şoför aranıyor
  • Ziyafet Kuzu Çevirme Ramazan menüsü
  • Forklift operatörü aranıyor
  • Bayan ön muhasebe elemanı aranıyor
  • Akhisar'da hatimle teravih ve sabah namazı kılınacak camiler
  • Sekreter büro personeli aranıyor
  • Makine bakımcı ve elektrik teknisyeni aranıyor
  • B ehliyetli şoför aranıyor
  • Tavuk çiftliğinde çalıştırılmak üzere personel aranıyor
  • Son & Balo ve Tütün İşçisi Tiyatro Oyunu
  • Tad Zeytin Ramazan kampanyası
  • Sosyal medya hesaplarımız
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Kadın Ligleri Dosyası -3

Muharrem Kazer

Kadın Ligleri Dosyası -3

Geçtiğimiz sezon 3 takım ile mücadele eden Manisamız bu yıl 5 takım ile 3.ligde mücadele etti. Çok yeni olan ve Yarınlar için oldukça önemli olan kadın ligleri ile ilgili olarak gerek bilinmeyenler ve gerekse merak ettiğimiz konuları içeren yazı dizisinde açıklamalarla siz okurlarımıza ışık tutmaya çalışacağız. 

Bu liglerde transfer işlemleri de belli koşullarda yapılmaktadır.

-TRANSFER İŞLEMLERİ    

Kadın futbolcuların transfer işlemleri, TFF Yönetim Kurulu tarafından belirlenecek transfer ve tescil dönemlerinde gerçekleştirilir.

FİLİZ LİSANSTA SON TARİH 09 HAZİRAN 2017

Kadın Futbol Ligleri’nde, ilk kez (filiz) lisans çıkartma ve vize işlemleri yapacak olan futbolcuların tescil işlemleri, transfer ve tescil dönemlerine bağlı olmaksızın 08 Haziran 2018 tarihine kadar yapılabilir. 

 Kulüplerin, vize, filiz lisans ve transfer işlemleri ile ilgili belgelerinde, Bölge Müdürlükleri tarafından talep edilmesi halinde, belgelerin asılları verilmesi zorunludur. Belgelerin asıllarını vermeyen kulüplerin lisans işlemleri yapılmaz. 

 - TRANSFER İZNİ

 Kadın futbolcular, aynı sezon içerisinde en fazla iki ayrı kulübe tescil edilebilirler.  

 18 YAŞ ALTINDA TRANSFER KOŞULLARI

 18 yaşın altındaki kadın futbolcular kulüplerinin muvafakatlarını almadan transfer yapamazlar.  Futbolcuların transferinde lisanslı oldukları kulübe ödenecek katkı payı bedeli futbolcunun bağlı bulunduğu kulüp tarafından belirlenir. 

DİKKAT!!!

KATKI PAYI MİLLİ OLMAYA GÖRE DEĞİŞİYOR

 18 - 25 YAŞ ARALIĞINDAKİ KADIN FUTBOLCULAR İÇİN, futbolcu milli futbolcu ise futbolcunun eski kulübüne en fazla 20.000.-TL katkı payı bedeli ödenir. Futbolcu milli futbolcu olmadığı takdirde eski kulübüne en fazla 5.000.-TL katkı payı bedeli ödenir. 

 26  - 30 YAŞ ARALIĞINDAKİ KADIN FUTBOLCULAR İÇİN, futbolcu milli futbolcu ise eski kulübüne en fazla 15.000.-TL katkı payı bedeli ödenir. Futbolcu milli futbolcu olmadığı takdirde eski kulübüne en fazla 3.000.-TL katkı payı bedeli ödenir. 

 

  30 YAŞTA TRANSFER SERBEST

 30 yaşın üzerindeki futbolcular muvafakatname aranmaksızın bedelsiz olarak transfer yapabilirler. 

 İKİ SEZON VİZE YAPMAYAN SERBEST

 Lisanslı futbolcu aralıksız iki sezon vize ve transfer işlemi yaptırmazsa serbest kalır. 

Bu yazı toplam 1297 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.