• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Manisa 26 °C
  • İzmir 25 °C
  • Ön Muhasebe Elemanı Aranıyor
  • Can Bebe’yi Kapatıyorum
  • İş İlanı Yatılı Bayan Aranıyor
  • Servis Şoförleri Aranıyor
  • Tecrübeli Ya da Yetiştirmek Üzere Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Saç-Metal İşlerinden Anlayan Elemanlar Aranıyor
  • Teknik Personeller Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Yeni Yöntemde Tanışma Dersleri
  • Yeni Zeytincilik Üretime Personel Arıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

DYP İlçe Başkanından Oda Başkanlarına ve Basına İfyar Yemeği!

Okunma Sayısı: 2876
DYP İlçe Başkanından Oda Başkanlarına ve Basına İfyar Yemeği!
DYP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Dutlulu Akhisar Oda Başkanları ve Basına Akhisar Ticaret odası lokantasında iftar yemeği verdi. DYP Manisa İl Başkanı Emin Rıfat Uygur, MKYK ü

DYP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Dutlulu’ndan Oda Başkanlarına ve Basına İftar Yemeği Verdi!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

DYP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Dutlulu Akhisar Oda Başkanları ve Basına Akhisar Ticaret odası lokantasında iftar yemeği verdi. DYP Manisa İl Başkanı Emin Rıfat Uygur, MKYK üyesi Hüseyin Genç, Manisa Merkez İlçe Başkanı İsmail şahin, Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız, Akhisar DYP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Yardımcısı Necati üyeler Adnan Aksüyek, Salim Uçaker, İsmail Şarlı, Mehmet Kayış, Ufuk Merde, Şadan Erdoğmuş, Yılmaz Arırt, Eski İlçe Başkanlarından Hasan Kirazoğlu ve Zafer Aşkın katıldı.

İftar yemeğinden sona konuşan İlçe Başkanı Ahmet Dutlulu “önümüzdeki aylada büyük ihtimal ile seçimlere gideceğiz artık raylar yerine oturmaya başlayacak. Akhisar2da DYP olarak bir Milletvekili çıkarma gayreti içerisindeyiz. önümüzdeki aylarda anketler yaparak oda başkanlarımıza ve delegelerimize sorarak adayımızı belirlemeye vardık. Bu çalışmalarımız devam edecektir. Akhisar tek bir aday ile Manisa’da yerini alacaktır. Bende DYP İlçe Başkanı olarak bu yarışta varım, ilerleyen günlerde zamanı geldiğinde Milletvekili aday adaylığımı ilan edeceğim. Akhisar’ımız için destek bekliyoruz. Verdiğim iftar yemeğine geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

İftar yemeğinde söz alan DYP Manisa İl Başkanı Emin Rıfat Uygur, “Akhisar’da olmamdan her zaman mutluluk duyuyorum, burası benim memleketim. Buranın havası ve suyu başka geliyor bana, sizlerle de bir aile olduk bunun mutluluk ve gururu içerisindeyim. Akhisar İlçe başkanım iyi çalışıyor, kendisini takdir ile karşılıyorum. Bizleri burada bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. DYP Genel Banımızın verdiği iftar yemeğinde genel Başkanımız Mehmet Ağar “mevcut olan iktidarın suyunun çoktan kaynadığını halkın ve çiftçinin esnafımızın temelli yüzünü kararttılar. Yüzü gülen esnaf artık bulmak zor bir hale geldi. Memnun Halide ortada seçim atmosferine girildiğini genel başkanımız telafüz etti. Biran önce seçim olsunda biz iktidar olalım anlamında değil. çekilen bu sıkıntılar bir an önce bitsin sona ermesi için biz bu seçimi istiyoruz. Daha fazla memleketimin insanının bu sıkıntı içerisinde yaşamasını gönlümüz el vermiyor. Her geçen gün terörü ile ekonomisiyle, AB konusuyla hat safhaya ulaşmış ve son günlerde de askerin artık her geçen gün bir şeyler söylemekle baş başa kaldığı bir durumdayız. Genel Başkanımız “ Biz iktidar olduğumuz zaman hem sivil hem de askeri bürokratın konuşmasına gerek kalmayacak dedi. Yine bizim iktidarımızda durulmuş yüksek tansiyon düşmüş tekrardan halk yaşanabilir. Bir Türkiye içerisinde yaşanır hale gelecektir. İşte bunun için bir an önce  bu halkın önüne sandığın gelmesi ve çekilen zulümlerin bitmesini istiyoruz.  Onun için erken seçimi istiyoruz. çalışmalarımıza var gücümüzle başladık. Bir tabirle çırçır böceği ayı bitti şimdi karınca ayı başladı. Bizlerde karıncalar gibi çalışacağız Türkiye’nin her bölgesinde biz Manisa’da yaşadığımız için Manisa’nın her bölgesinde her köşesinde ve her tepesine DYP Bayrağını dikeceğiz. Akhisar İlçe Başkanı Yönetimi ve her tepesine DYP bayrağını dikeceğiz. Akhisar İlçe Başkanı Yönetimi ile planlı programlı bir çalışma yapıyorlar. Hepimizin huzurunda başkan ve yönetimi tebrik ediyorum” dedi.

DYP Eski İlçe Başkanı Hasan Kirazoğlu İl Başkan Emin Rıfat Uygur’a Akhisar’daki Milletvekili adayın sırası ikinci sıramı, üçüncü sıramı Akhisar’ın yeri neresi sorusuna İl Başkan Uygur” Bizim amacımız Manisa’da DYP Birinci parti yapmak, amacımız Manisa2da özlenen tabloyu geri getirmek. Bir zamanla Manisa’dan 9 Milletvekilinin 7. sini biz çıkarmışız hedefimiz 5 Milletvekili çıkarmak. Manisa’da yapılan seçimi istenilen milletvekilini çıkarmak istenilen noktada yapıp istenilen miktarı çıkarmaktı. Bizim Akhisar la ilgili düşüncelerimizde dün neyse bu günde bu var. Bu konuda herhangi bir değişiklik yok. Sizden daha fazla ben Akhisar’dan Milletvekili çıkarma taraftarıyım. Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Dutlulu’yu sonuna kadar destekliyorum. Genel merkez seçim kararı alınmadığından hangi bölgelerde nasıl hareket edeceği kararı belli değil. Biz il kongresinde istediğimiz bir şey vardı ön seçim, kontenjan istemiyoruz dedik. Biz bunun arkasındayız. Bu işin merkezi genel Merkez bu işin başı da  Genel Başkanımız Biz savunmamızı sonuna kadar yaparız. Bunun içerisinde de Akhisar Var. Sıralamada iki ile üç arasında bir şey yok. ön seçim olursa burada her kesin mücadelesi olacak” dedi.

Uygur: ben politikacı değilim, ben siyasetçiyim!

Biz sözümüzün arkasındayız. Biz siyaseti birlik beraberlik içerisinde yapıyoruz. Manisa il Başkanı olduğumdan beri Akhisar’a 50 defa geldim. Akhisar’ın 86 köyü ve 9 beldesinde ayak izlerim var benim Manisa’nın 16 ilçesi var. Ben seçime 3 İlçede girmiyorum. 16 ilçede iki belediye kazanmışım 16 ilçede 11 belediye Başkanlığımız var bizim 68 beldede 45 Belediye Başkanımız vardı. şimdi 68 beldede 14, 16 ilçede iki tane Belediye Başkanımız var. Ben bunu içime sindiremiyorum. Ben şimdi iki ilçe Belediye Başkanı ve 14 Belde belediye Başkanımı tepemde taşıyorum.81 ilde bir taneyiz. Manisa’daki seçim bana göre strateji hatasından kaybedilmiştir. Siyasette ve ticarette duygusallığa yer yok. Seçimi kiminle kazanacaksak o bizim adayımız olacak. Bu partinin içerisinde yer alıp ta, başka türlü düşünen insanların ecdatlarının kemiklerini sızlatmaya hakkı yoktur. Hiç kimse partiye küsemez küsmeye hakkı yoktur. Oturacaksın bur da mücadele edeceksin. Emeklide olsan buradan emekli olacaksın. Biz il Başkanı olarak Ahmet Dutlulu2yla ilgili bu güne kadar ve belediye Başkanlığı dönemde dahil olmak üzere bir tek kötü bir kelime duymadım. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

DYP İlçe Başkanı Ahmet Dutlulu’nun İftar yemeğine Akhisar Oda Başkanları Ticaret Borsası Başkanı önder Yamanel ve Meclis Başkanı Mustafa Bayraktar,Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Berberler ve Kuaförler Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Sebze ve Meyva ve Seyyar Satıcılar Odası Başkanı, Vekili Yılmaz Katrancı, Elektrikçiler- Eloktronikçiler, Saatçiler  ve Motorcular  Odası  Başkanı Ali Vatansever, Madeni Sanatkarlar  Odası Başkanı  Osman çakar, Kahveciler  Odası Başkanı Erkin Güney, Manifaturacılar ve  Tuhafiyeciler Odası  Başkanı  Rüşen üren,  Tenekeciler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası  Başkanı  Hüseyin Selçuk, Terziler   Konfeksiyoncular  Başkan vekili Mehmet Kulaksız, Bakkallar  Bayiler ve Benzerleri Odası Başkanı Alim Mestanoğlu, Köfteciler, Lokantacılar Tatlıcılar Odası Başkanı Adem Duman, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan vekilleri Mustafa Dönmez,Demirci, Nalbant Araba Yapan Odası Başkanı Ersin Tepeci katıldı.






  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.