• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Manisa 24 °C
  • İzmir 27 °C
  • Ön Muhasebe Elemanı Aranıyor
  • Can Bebe’yi Kapatıyorum
  • İş İlanı Yatılı Bayan Aranıyor
  • Servis Şoförleri Aranıyor
  • Tecrübeli Ya da Yetiştirmek Üzere Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Saç-Metal İşlerinden Anlayan Elemanlar Aranıyor
  • Teknik Personeller Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Yeni Yöntemde Tanışma Dersleri
  • Yeni Zeytincilik Üretime Personel Arıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

DYP Genel Başkan Yardımcısı Akhisar’da

Okunma Sayısı: 3145
DYP Genel Başkan Yardımcısı Akhisar’da
Manisa DYP İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri 28 Kasım’da İzmir’de yapacakları Ege Bölgesi toplantı öncesi Manisa’nın DYP 8 İlçe Başkanları ile Akhisar’da toplantı yaptı. Ege Bölgesi toplantısını İzmir Termal otelde yapacaklarını ve toplantı önc

DYP Genel Başkan Yardımcısı Akhisar’da 8 İlçe Başkanı İle Toplantı Yaptı!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Manisa DYP İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri 28 Kasım’da İzmir’de yapacakları Ege Bölgesi toplantı öncesi Manisa’nın DYP 8 İlçe Başkanları ile Akhisar’da toplantı yaptı. Ege Bölgesi toplantısını İzmir Termal otelde yapacaklarını ve toplantı öncesi İlçe başkanları ile fikir alışverişi için Akhisar DYP İlçe lokalinde ilçe başkanları toplantısı yaptı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Akhisar DYP İlçe başkanı Ahmet Dutlulu açılış konuşmasını yaptı. DYP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Dutlulu “Sizleri Akhisar’da ağırlamakta son derece memnunuz her geçen gün partimizin büyümesi için çok çalışıyoruz. Akhisar’da yaptığımız çalışmalar neticesinde % 40 çıktık. Akhisar’da birinci parti oluyoruz.  Akhisar olarak Manisa’da yerimizi alacağız diğer ilçelerimizde özverili yapılacak seçimlerde Manisa’da Birinci Parti olacağız Genel Başkanımızın dediği gibi en az 5 milletvekili çıkarmacağız. Toplantıya katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi

Toplantıda konuşan DYP Manisa İl Başkanı Rıfat Emin Uygur “ 28 Kasım Ege Bölgesi toplantımızı İzmir’de yapıyoruz. Manisa’da yapacağımız ilçeler bazında toplantıyı Akhisar’da yapıyoruz ve 2 Aralıkta Denizlide yapacağımız miting ile ilgili neler yapabilir nasıl katılabilir onun çalışmalarını nasıl yapacağız. Biz Manisa olarak bu toplantıya çok yüksek bir katılım göstermeliyiz. 2 Aralıktaki Denizli mitinginde yine yüksek bir katılım ile gitmek için hazırlıklar yapalım. Toplantımıza Kırkağaç, Soma, Gördes, Demirci, Köprübaşı, Gölmarmara, Saruhanlı ve Akhisar ilçesi toplantımıza katıldı. Bu katılımı yarın İzmir'de de göstermeliyiz. Biz seçim startına girdik. İktidara gelebilme çalışmalarının hesaplarını yapıyoruz. Ne muhalefet nede iktidar ortağı olarak siyaset yapıyoruz. Kim nasıl hareket ederse etsin bizim devamlı planlı programlı hareket etmemiz gerekiyordu. Bu nispette çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz Manisa’da esler demokrat parti adalet parti ve Doğru yol partisinin eski o Şah şahlı dönemine geri getirmek için bu görevlere % 40–45 oyla DYP Manisa’da birinci parti yapmak istiyoruz. Genel başkanımızla yapmış olduğumuz görüşmelerde Manisa’ da daha büyük haberler bekliyoruz. Manisa’ da birinci parti olmamız bizim için önemlidir. En az 5 milletvekili çıkarmalıyız. Teşkilatlarımızın fevkalade çalışmalarından inancım tam. Biz taban ile siyaset yapmaktan gururluyuz bunu da hakkıyla hukukuyla yerine getirdiğimize inanıyoruz. Biz ilçe Başkanlarımız teşkilatlarımıza güveniyoruz. Onlarda bir Başkanımıza ve yönetimine inanıyorlar. Genel Başkanımızla partimiz Doğru orantıda göstermektedir. Kamuoyunda ve basında medya dada devamlıda puanlarımız yukarı çıkmakta hiçbir zaman biz bu da bizim rehavete sokmaması gerekiyor toplantıya katılan bizleri mutlu etmeleri hepimize teşekkür ediyorum” dedi.

İzmir’de yapılacak olan Ege Bölgesi Toplantısı öncesi Manisa İl ve 8 İlçe başkanı ile bir araya gelen DYP Genel Başkan Yardımcısı Gültekin Uysal “Partimizin Meclis dışı kaldığı bu dönemde partimizin dinamik olarak toplumsal varlığını sürdürebilmesi bu toplantıların yapılması elzem oluyor. Birincisi İstanbul, ikincisi Bursa’da Üçüncüsü yarın İzmir’de gerçekleştireceğimiz bölge toplantılarının karar günü Türkiye artık seçim startına girmiş bulunuyor Artık Maratonun stadın içinde koşulacağı. Projektörlerin bütün siyasi partilerin siyasi aktörlerin üzerine yoğunlaşacağı bir dönem artık. Burada yapılan her adımın çok daha büyük anlamı var 2 Aralık’ta Denizli’de yapılacak mitinge partimizin ne kadar seçilmiş ilçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, İl genel ve Belediye Meclis üyelerimizin bu toplantılarda bulunmasını istiyoruz. Genel Başkanımızın söyleyeceği sizlerle birinci derecede paylaşacağı toplantının amacı bu. Yeni bir yıl 2007 yılı içerisinde erken olur, zamanında olur bir seçim dönemi Türkiye deki tartışmaların alevleneceği ve Türkiye’de siyasete yeniden şekillendirecek partide DYP olacaktır” dedi.

Toplantıya DYP Gençlik Kollarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gültekin Uysal,Manisa İl Başkanı  Rıfat Emin Uygur,Merkez İlçe Başkanı İsmail Şahin, Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Dutlulu, Soma İlçe Başkanı Nihat Onbaşıoğlu, Kırkağaç İlçe Başkanı Abdülkadir Orçun, Gölmarmara İlçe Başkanı Recep Kurt, Gördes İlçe Başkanı Sadettin Uslu, Demirci İlçe Başkanı Kerim Yılmaz, Köprübaşı İlçe Başkanı İdris Mecek, Saruhanlı İlçe Başkanı Mesut Karakış, DYP İl Genel Meclis Üyesi Sebahattin Sakallı, Akhisar DYP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri  ve Gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.


  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.