• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Manisa 24 °C
  • İzmir 27 °C
  • Ön Muhasebe Elemanı Aranıyor
  • Can Bebe’yi Kapatıyorum
  • İş İlanı Yatılı Bayan Aranıyor
  • Servis Şoförleri Aranıyor
  • Tecrübeli Ya da Yetiştirmek Üzere Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Saç-Metal İşlerinden Anlayan Elemanlar Aranıyor
  • Teknik Personeller Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Yeni Yöntemde Tanışma Dersleri
  • Yeni Zeytincilik Üretime Personel Arıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

DSP' de Kongreyi Karaduman Kazandı!

Okunma Sayısı: 3146
DSP de Kongreyi Karaduman Kazandı!
Akhisar DSP İlçe Kongresi otel Tütün Büyük salonunda yapıldı. İlçe Başkanlığı Kongresinde İki listenin kapıştığı 125 delegeden 108 delegenin katılımı ve ile seçimi Ömer Karaduman ve ekibi 63 oy alarak kazandı. 4 oy geçersiz sayılırken Mehmet Ali G

DSP' de Kongreyi Karaduman Kazandı!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Akhisar DSP İlçe Kongresi otel Tütün Büyük salonunda yapıldı. İlçe Başkanlığı Kongresinde İki listenin kapıştığı 125 delegeden 108 delegenin katılımı ve ile seçimi Ömer Karaduman ve ekibi 63 oy alarak kazandı. 4 oy geçersiz sayılırken Mehmet Ali Güngör ve ekibi ise 41 oyda kaldı.

Yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri şu isimler oluştu; Başkan Ömer Karaduman, üyeler, İsmail Hakkı Özcan, Saliha Ertaylan, Kadir İbrahim Arat, Yıldıray Şen, Emine Hatun İnce, Mehmet Onur, Satılmış Okka, Hilmi Varol, Vahdettin Aytekin, Osman Aloğlu, Ümin Fındıkçı, Şahiser Gider, İlhami Gezer, Saffet Yılmaz, Hikmet Sarı, Ceyhun Özdamla, Cevdet Akar, Yahya Demirkol, Nigar Burkay, Cevat Şengül, Füsun Kaygusuz’ dan oluştu.

Divan Başkanlığına DSP Parti Meclis Üyesi Faruk Türkoğlu, Başkan yardımcılığına DSP Manisa İl Başkanı Eyüp Özmen, Katip Üyeliklere  DSP Salihli İlçe Başkanı Metin Çakıcı, ve DSP Soma İlçe Başkanı İrfan Kurt oy birliği ile seçildi. Manisa CHP Milletvekili Ufuk Özkan divan başkanı ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

Divan Başkan yardımcısı DSP İl Başkanı Eyüp Özmen DSP Genel Başkan Zeki Sezer’in Akhisar İlçe Kongresine gönderdiği mesajı okudu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra eski İlçe Başkanı Ömer Karaduman Faaliyet raporunu okudu. Karaduman;” 2004 yılından bu yana DSP İlçe başkanlık görevimizi sürdürüyoruz. 9 Beldemizin 7’sinde  Belde yönetimler oluşturduk. İki yıldır parti lokalimizde her Cuma akşamı Partililerimize, Oda yönetimlerine ve Dernek yöneticilerine DSP partili bayanlarımızın hazırladıkları ev yemekleri ile iftar yemekleri verdik. Kadın Kollarını oluşturduk şimdi sıra gençlerimizde, Partili üyelerimizi rahmetli onursal Başkanımız Bülent Ecevit’in cenazesine götürdük.Haydi Kadınlar Siyasete platformuna partili bayanlardan oluşan bir heyet gönderdik. Partimizin 20.nci kuruluş yıl dönümü kutlamalarına kalabalık bir heyet ile katıldık. Akhisar’daki köyleri gezdik vatandaşların dertlerini dinledik. Bütün bu faaliyetlerimiz partimizin en zor günlerinde bile partisinden hiç ayrılmayan hep DSP yanında olan arkadaşlarımızın dengeli, tutarlı çalışmaları ve hep dik duruşlarıyla gerçekleşti, arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Akhisar DSP bilanço raporlarını Yıldıray Şen okuduktan sonra, DSP ilçe yönetim  kuruluna Aday Mehmet Ali Güngör konuştu.  Mehmet Ali Güngör;” Ülkemizin genel seçim yılında bulunması parti kongrelerine de ayrı bir önem kazandırmaktadır.Kongreler iş başına gelecek yönetimler seçimlerle ilgili yoğun bir çalışma yapacaklardır.Partimizin bugünkü Akhisar İlçe kongresi de işte bu atmosfer içinde yapılmaktadır.Yönetime seçilirsek, Genel Merkezin politikasına uygun özellikle bayanların partimize kazandırılmasını yapacağız.Kırsal kesim ile ilişkilerimizi çok sıkı tutacağız, ilçe örgütümüzü bürokrasi ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere gereken her yerde tanıtımına önem vereceğiz. Genel Merkezin desteği ile sık sık konferanslar yapacağız,Gençlere yönelik kültür etkinlikleri, ve Akhisar’ımızın ülkemizde ve yurt dışında tanıtımı konusunda çalışmalar yapacağız. Parti binamızı nezih bir ortama kavuşturacağız, Çözüm önerilerini il örgütüne ve Genel Merkeze ileterek onların buradaki gözü kulağı olacağız.Bunları yapabilmem için sizlerin oylarınıza talibim” dedi.

Daha sonra söz alan DSP delegesi Erol Zağlı;”Akhisar delege sayısının 400’lere çıkması için çalışmaların yapılmasını istiyorum. Yıllardır partimizin 149 olan delege sayısı artacağına azalıyor. Bu gün seçimlere 125 delege ile giriyoruz.Genel Başkanımız Zeki Sezer’in topluma kabul ettirilebilmesi açısında daha katılımcı, daha demokratik, daha adil, yasalara uygun kongre yapmamız,daha çok çalışmamız, gerekirken insanları küstürerek alınan kararlara ortak etmeyerek partimizin gelişmesine katkıda bulunamayız. Bundan sonraki ilçe kongreleri Mahallelere, Beldelere, Köylere sandıklar kurularak seçilen delegelerle demokratik ve demokrasiye yakışır bir şekilde yapılmasını istiyorum” dedi.

DSP eski ilçe başkanlarından Şerif Şen konuşmak için söz almak istedi. Divan Başkanı Faruk Türkoğlu kongre delegelerine  partiden Genel Merkez tarafından ihraç edilen Şerif Şen’in delege olmadan konuşma yapamayacağını söylemesiyle salonda bir anda gergin anlar yaşandı. Mevcut DSP ilçe başkanı Ömer Karaduman’ın şikayet dilekçesini geri çekmesiyle ortam yumuşadı. Söz alan eski başkan Şerif Şen “oylarla konuşup konuşmama karar verilip verilmemesine çok üzüldüm. DSP partimden koparıldım, ben bunu hak etmedim. Ülkemizin seçim startına girdiği bu dönemde ancak kurtuluşumuz bir demokratik sol parti iktidarı ile gerçekleşecektir. Bugün ve bundan sonra bu amaç için çalışacağıma söz veriyorum. DSP kalesi olan Akhisar’ ımızı tekrar yükselteceğim” dedi.













  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.