• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Manisa 24 °C
  • İzmir 27 °C
  • Ön Muhasebe Elemanı Aranıyor
  • Can Bebe’yi Kapatıyorum
  • İş İlanı Yatılı Bayan Aranıyor
  • Servis Şoförleri Aranıyor
  • Tecrübeli Ya da Yetiştirmek Üzere Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Saç-Metal İşlerinden Anlayan Elemanlar Aranıyor
  • Teknik Personeller Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Yeni Yöntemde Tanışma Dersleri
  • Yeni Zeytincilik Üretime Personel Arıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

CHP Akhisar'da Köyleri Geziyor

Okunma Sayısı: 6408
CHP Akhisarda Köyleri Geziyor
CHP Manisa Milletvekili Ufuk özkan ve İlçe Başkanı Güngör Lalancı ve Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Tuna ile birlikte Akhisar’ın Pekmezci, Koca gedik mahallesi ve Kömürcüler kö

CHP KÖYLERİ GEZİYOR
Akhisar (Kenan MOLLA)

CHP Manisa Milletvekili Ufuk özkan ve İlçe Başkanı Güngör Lalancı ve Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Tuna ile birlikte Akhisar’ın Pekmezci, Koca gedik mahallesi ve Kömürcüler köylerini geziyor. Pekmezci köyünün Koca gedik mahallesinden Gülsüm Oktay Milletvekili Ufuk özkan’ a çiçek vererek uğurladı.

Akhisar’ın Pekmezci Köyü Koca gedik mahallesinde köylülerle buluşan CHP Manisa Milletvekili Ufuk özkan burada köylünün derdini dinledi. Koca gedik mahallesi köylülerinden Muammer Atar ”Mahallemize elektrik bağlanması için Ankara’da mecliste, AKP Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ile görüştük. Ama bizi başından attı, bizimle ilgilenmedi. Oy zamanı gelip oy istiyorlar. Bitlis Milletvekili bizimle ilgilendi kendi Milletvekilimiz bizimle ilgilenmedi” dedi.

Süleyman İnan “Yemin çuvalı 23.00 YTL, sütun kilosu 350 Kuruş, Orman işçiliği vardı şimdi oda bitti. Köyün dibinden orman işi oluyor. İşçiyi köyden almıyorlar, dışardan işçi alıyorlar. Ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Darı para etmez oldu. Tütün, hayvancılığı ve dokumacılığı bitirdi. Akhisar’a bile gitme paramız yok” dedi.

Mustafa Oktay ”bir ton buğday veriyorsun 100 kilo mazot alıyorsun elektriğimiz geldi şimdi sıra suyumuza geldi burada kuyudan suyu içiyoruz” dedi.

CHP Manisa Milletvekili Ufuk özkan “şimdiye kadar dini ön plana koyarak siyaset yaptılar. Her türlü numarayı yaptılar. şimdi AKP iktidarında bile 7.yıl önceyi bi hatırlayın televizyonlarda bir ton baldırı çıplak programlar vardı. ülke de en büyük problem yolsuzluktu, hırsızlıktı, terördü, tütünümüzün durumu idi. çiftçimizin mazotu pahalıydı. çocuklarımız işsizdi. Bunları böyle derleyin toplayın Bunlar değil miydi problem. AKP 4. yıldır tek başına iktidar. Hiç mazeret yok. 4. sene sonunda Hırsızlık, yolsuzluk, kap kaç, büyük şehirlerdeki güvenlik problemi hiç bu kadar büyümemişti. AKP döneminde o televizyondaki programlar vermiyorlardı. şimdi televizyonlar dansöz seçiyorlar, leydi seçiyorlar her bir şey yapıyorlar, kendi yandaşlarını zengin etmek, bunların dönemimde olduğu gibi hiç bu kadar olmamıştı. Fuhuş 13-14 yaşına kadar indi. Uyuşturucu ilkokul tuvaletlerine kadar indi. Sen bizim oyumuzu aldın Ahlak dedin iman dedin güzel insan dedin sağlam terbiyeli adam dedin bizim oyumuzla dini siyasete alet ettin her yerde 1. parti seçildi. Ucuz mazot dediler oldu mu, tütünde kota kalkacak dediler kalktı mı, kalkmadı hepimizi kandırdılar. Daha önce 3,5 kilo buğday 1 kilo mazot alıyordu. şimdi 10 kilo buğday 1 kilo mazot alıyor. AKP Hükümeti döneminde üçte iki fakirledik. çocuklarımıza iş bulamıyoruz. Bunun çözümünü bulacak köylümüzün, kentlimizin görevidir. Türkiye’de siyaset köyden şehire, şehirden köye de gelmiyor” dedi. CHP Manisa Milletvekili Ufuk özkan İlçe Başkan ve Yönetim kurlu üyesi Mustafa Tuna ile Kömürcü köyünde Muhtar Fikret Akça ve köylüler tarafından karşılandı. Köy kahvesinde köylülerin dertlerini dinlediler.

Kömürcü köyü muhtarı Fikret Akça ” Benim dönemimde 3. kez köyünüze geliyorsunuz bu gelmeniz bizleri mutlu etti. Köyümüzde kanalizasyon çalışmalarını başlattık. 2300 metre bunların döşenmesine başladık. Köyümüzde kanalizasyon çalışmaları bitse daha temiz bir köy olcak” dedi. Köylüler Sefer Uysal, Mehmet Demirel ve Niyazi Uysal  “Köyümüzde hayvancılık bitti, tütüncülük bitti, biz nasıl yaşayacağız, oğlum üniversiteye gidecek hangi para ile okutacağım bilemiyorum” dedi.

Ufuk özkan “Enflasyon sizin ürettiğinizde yoktu, ama aldığınızda enflasyon var. Seçim zamanı fiyatları yükseltecekler ve torbalar dağıtacaklar. Sizleri yine kandıracaklar. Lübnan’a asker gönderiyoruz. Biz İsrail’ i beklemeye gidiyoruz. önce biz kendi sınırlarımızı bekleyelim. İnsanı, vatandaşımıza, devletine düşman edecek noktaya getirdiler. Ağlanacak halimize gülüyoruz. Herkes bunlar dürüst, ahlaklı dedi. Dokunulmazlık kalkacak diye oy verdiler 1980 sonrası halkın iktidarı hiç olmadı hep isteyenlerin iktidarı oldu. İsteyenler televizyonlar oldular. 7 yıl tek başına iktidar olan bu hükümet bu köylünün bir derdine çare olur. Hayvancılığa, buğdaya, tütüncülüğe, fındığı çare olur hiç kimseye çare olamadılar. Kime çare oldular. Bizim iç ve dış borcumuz 80 milyar dolardı. 4 yıl iktidarlarında bu rakam 350 milyar dolara çıktı. Neler satıldı. Tüpraş, pektim, Merinos, Sümerbank, et balık satıldı hepsi satıldı. Başbakan diyor borç ödüyoruz. Ne borcu ödüyor. 80 milyar dolardan 350 milyar dolara borcu çıkardınız. Ama kendi yandaşları inanılmaz zenginleştiler. Bizim vatandaşımız çok saf, çabuk kandırılıyorlar. Biz bunlara dur diyeceğiz onun için karşınıza geliyoruz” dedi.

CHP Manisa Milletvekili ve CHP Parti Meclis üyesi Ufuk özkan “Milletvekili olduğumuz bu güne kadar her noktaya ulaşmaya çalışıyoruz. Bugün gittiğimiz köylerde seçimlerden önce söz verdiğim bunun göstergesi. Biz Manisa’nın bütün köylerine gitmeye çalışıyoruz. Ama Akhisar’ın köylerine gidiyoruz. Ayrıca Akhisar’dan seçilip milletvekili olduğum içinde ayrı bir önem veriyoruz. Kömürcü köyüne bu 3. gelişim mümkün olan her köye ulaşmaya çalışıyoruz. Bu da bu gezilerimizden bir tanesi siyaset yaptığım sürece bu noktalarda olduğumuz sürede her zaman vatandaşımızın yanında olacağız” dedi.








  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.