• BIST 5.114,97
  • Altın 1312.477
  • Dolar 20.9351
  • Euro 22.3169
  • Manisa 18 °C
  • İzmir 18 °C
  • 564. Geleneksel Akhisar Çağlak Yağlı Güreşleri 3 Haziran'da
  • Köfteci Ramiz’e personel aranıyor
  • Merkez İlk Adım’da yaz kursu başlıyor
  • Nüfus Müdürlüğünden LGS hakkında duyuru
  • Gıda teknikeri/teknisyeni aranıyor
  • Bayan temizlik personeli aranıyor
  • Tıfıl Anaokuluna takım arkadaşları aranıyor
  • Bayan eleman aranıyor
  • Palamidas, E-ticaret sorumlusu arıyor
  • Biggusto Pizzeria&Coffee 5 aydır hizmet veriyor
  • Hıdır besi çiftliğinde kurbanlık dana ve düve satışlarımız başlamıştır
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Sosyal medya hesaplarımız
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

ATSO’dan E-ticaret semineri

Okunma Sayısı: 1499
ATSO’dan E-ticaret semineri
Türkiye’nin tüzel kişilere dayalı sanal alışveriş platformu n11.com tarafından Akhisar Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşi ile ‘n11.com’un KOBİ’lere e-ticaret sektöründen faydalanabilmeleri için sağladığı katkılar’ anlatıldı.

ATSO’dan E-ticaret semineri
Haber Merkezi

Türkiye’nin tüzel kişilere dayalı sanal alışveriş platformu n11.com tarafından Akhisar Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşi ile ‘n11.com’un KOBİ’lere e-ticaret sektöründen faydalanabilmeleri için sağladığı katkılar’ anlatıldı. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen söyleşi, işletme ve KOBİ’leri e-ticarette bir adım öne geçirecek. 

“YOL GÖSTERİCİYİZ”

n11.com İş Ortağı Eğitmeni Aykut Baskın tarafından gerçekleştirilen söyleşide kısa süre önce tüketicilerin zihninde güven duygusunu güçlendirebilmek, aynı zamanda telif haklarını korumak amacıyla oluşturulan “Marka Koruma Merkezi”nden, bu sayede ‘taklit’ ürün satışıyla mücadele edildiği hakkında bilgi verildi. Müşterilerine webchat ve çağrı yoluyla 7/24 çağrı merkezi hizmeti sunduklarını söyleyen Baskın “Online ve offline sektörel eğitimlerle satıcıların e-ticaret alanında kendilerini geliştirmelerini sağlıyoruz ve kaliteli online mağazacılık için onlara yol gösterici oluyoruz” diye konuştu.

AKHİSAR İÇİN HER ZAMAN ‘EN İYİSİ’

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, e-ticaretteki zaman ve mekandan bağımsız alışveriş yapma olanağının onu diğer pazarlama yöntemlerinin bir adım önüne geçirdiğini söyledi. Dr. Ulusoy “E-ticarette hızlı ve güvenli alışveriş deneyimine ek olarak ürünün alıcıya sorunsuz ve kolaylıkla teslim edilme süreci de çok önem taşıyor. Hele de zeytin gibi bir besin maddesi söz konusu ise bu daha da önemli” dedi. E-ticarete geçiş yapılan bu dönemde seçtikleri sitelerin ürün ve maliyetlerinin yanı sıra hizmet olarak da beklentileri karşılaması üzerinde durduklarını vurgulayan Dr. Ulusoy “n.11.com sadece ticaret yapmayı değil, çalıştığı herkes için yeni çözümler geliştirmeyi de hedefleyen e-ticaret pazarında yerini altın harflerle yazdırmış bir site. Konu Akhisar olduğunda biz de her zaman en iyisini düşünür, en iyisini hedefler ve bu yolda en iyileri ile çalışmayı yeğleriz” dedi.

emr_9163.jpgemr_9189.jpgemr_9234.jpgimg_6792.jpg

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.