• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Manisa 24 °C
  • İzmir 27 °C
  • Ön Muhasebe Elemanı Aranıyor
  • Can Bebe’yi Kapatıyorum
  • İş İlanı Yatılı Bayan Aranıyor
  • Servis Şoförleri Aranıyor
  • Tecrübeli Ya da Yetiştirmek Üzere Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Saç-Metal İşlerinden Anlayan Elemanlar Aranıyor
  • Teknik Personeller Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Yeni Yöntemde Tanışma Dersleri
  • Yeni Zeytincilik Üretime Personel Arıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

AKP' den Danışma Meclisi Toplantısı!

Okunma Sayısı: 2321
AKP den Danışma Meclisi Toplantısı!
Manisa AKP 6 milletvekilinin hiç birinin katılmadığı ilçe danışma meclis toplantısında AKP Manisa il Başkanı Dursun Ali Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ballıca Belediye Başkanı Bayram Ali Kalaycı, AKP Manisa eski i

Akhisar AKP ilçe Başkanlığı ilçe danışma meclisi toplantısı ilçe Lokalinde yapıldı!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Manisa AKP 6 milletvekilinin hiç birinin katılmadığı ilçe danışma meclis toplantısında AKP Manisa il Başkanı Dursun Ali Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ballıca Belediye Başkanı Bayram Ali Kalaycı, AKP Manisa eski il Başkanı Zülfikar Gürcan, AKP ilçe başkanı İbrahim Sayın ve yönetim kurulu, il genel ve Belediye Meclis üyeleri Akhisar AKP ilçe kadın kolları Başkanı Nihal Aytaç ve Yönetim kurulu üyeleri Gençlik kolları Başkanı İsmail Canten ve parti üyeleri katıldı.

AKP Akhisar ilçe teşkilatının ilçe danışma meclisi toplantının açıp konuşması ilçe Başkanı İbrahim Sayın yaptı. AKP Akhisar ilçe Başkanı İbrahim Sayın, “Değerli AK partili kardeşlerim hepiniz ilçe danışma meclisine hoş geldiniz.2001 yılında kurulan AK partimiz 3 Kasım 2002 seçimlerinde halkımızın teveccühü takdiri ile tek başına iktidara gelmiştir. 3 Kasım 2002 seçimlerinden halkımız enflasyonun altında ezilip, gitmişti faizlerin altında ezilip gitmişti halkımız eski iktidarlardan uzaklaşmak istiyordu. Bu sebeple 3 Kasım 2002 seçimlerinde halkımız Ak Partiye teveccüh gösterdi, bizlerde AK Parti olarak halkımızı vermiş olduğumuz bütün sözleri tuttuk bu gün enflasyon %8-10’larda faizleri düşürüceyiz dedik 3 Kasım 2002 den önce faizler %80-90’larda gezer iyi ki bugün faizler %10-13’lerde geziyor.

İnsanların alım gideri arttırdık iktidara gelir gelmez bütün bağkurlu emeklileri herkese 100 bin YTL. Ödül ödeyerek bugün 300–350 YTL alıyorlar. Bizden önce 3 Kasım 2002 tarihinden önce askeri ücret 109 YTL. İken bugün asgari ücret 380 YTL dir. AK partimiz iktidara gelmediğinde bütün halkımızın alım günü arttı. Değerli Arkadaşlar ilçemizde bulunan 86 köyün bütün yolları asfalt olmuştur. Asfaltsız köyümüz kalmamıştır Akhisar’ımızda susuz köy kalmamıştır. İnşallah önümüzdeki günlerde kanalizasyon köyümüzde kalmayacaktır” dedi.

AKP Akhisar ilçe danışma meclis toplantısında konuşan AKP Manisa il başkanı Dursun Ali Yıldız ,” çok güzel bir genel seçim yaptık. Muhalefetin düşüncelerini sukutu hayale uğrattık muazzam bir kongre yaptık biz teşkilatlarımızı çok sıkı tartacağız. Çok sağlam tutacağız ve en ücra yerleşik birimin kadar, teşkilatlarımızın damarlarını uzatacağız sandığa kadar sağlam kuvvetli ve bu işe inanmış insanlar AK Partiye oy şimdiye kadar oy veren insanlar AK partiye oy verenler olarak değerlendirilirdi. Bu günden sonra bunları AK Partili olarak davet edeceğiz. AK Partine oy veren diye kimse kalmayacak AK Partililer olacak. İyi günümüzde kötü günümüzde bizimle beraber olacaklar. Önümüzdeki genel seçimlere kadar bunu başaracağız. Hükümetimiz duble yolun bitirdi. Bu da yıl içersinde çok şey yaptı. Manisa’dan Akhisar’a gelirken Manisa’dan İzmir’e giderken yapılan duble yolların olması hayatımızı o kadar kolaylaştırdı. Yapılan bu yolarla bizi tek başına tekrar iktidara getirecektir. Bunu ilköğretim’de kitaplarının ve defterlerinin masaların üstünde buldular. Lise öğrencisiler ininde kitaplarını masalarının üstüne koyduk. Sadece bu eğitime yaptığımız bu katkıyı iyi anlatabilirsek tek başına iktidara geliriz. Sağlıkta yaptıklarımız devrim niteliğinde çalışma bakanlığı ile sağlık bakanlığı Şimdiye kadar bir araya gelmemişti. Şimdi Devlet Hastaneleri SSK Hastaneleri bir araya geldi. SSK hastaları ilaçlarını sadece SSK hastanelerinden alıyorlardı. Şimdi tüm eczanelerden alıyorlardı. Şimdi tüm eczanelerden alıyorlar. Biz bunları anlatabilirsek tek başına tekrar iktidara geliriz. Yaklaşık 330 köyün içme suyu sıkıntısı vardı. Şimdi bunlar 34–35 köye indi. Hiç içme suyu olmayan 56 köyden i3–5 köy içme suyu olmayan köy kaldı. 80 yıllık devletin ama şimdiye kadar bunlar yapılmadı. Bunları 4 yılda biz yaptık. Asfaltlaşma olayımız %96 oldu 96 köyün yolu asfalt oldu. Biz köylerimize parke taş döşüyoruz. Geçen yıl 800 milyar ayırdık köylerin düzenlenmesi için bu yıl 5 trilyon ayırdık. 781 köyün yarıdan fazlası köy içi parke taş olacak. Bizden önce çok hükümetler geldi geçti ama bunları yapamadılar. Bizim hükümet dönemine hizmet yapıldı, nereye yapıldı. Bunu tek tek anlatacağız ziraatçımıza istediğimizi veremedik. Geçen yıl üzümcü para aldı ama bu yıl alamadı, çiftçimizde rahat değil. Memurumuza veremedik. Kamu görevlisi çok rahatını yaşıyor, hayır istediğini ama imkânlarımız bu kadar. Biz hükümete geldiğimizden bu yana ham petrole 5 kat zam geldi. Ama bizim yaptığımız zam %50 oldu. Yapamadıklarımız var ama imkânlarımız bu kadar çok borçlandık hem borç ödüyoruz, hem borç yiyoruz, hem halkımızı idare ediyoruz. 2007 yılı daha iyi olacak. Yaptıklarımızı anlatamamanın sıkıntısını çekiyoruz “dedi.

AKP Akhisar ilçe danışma meclis toplantısında konuşan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı “Akhisar Belediyesinin 2006 yılı bütçesinin 23 trilyon liradır. Belediye Başkanı olduğum yıl 13 trilyon bir sonraki yıl 18,5 trilyon 2007 yılı da 35 trilyon bütçemiz koyduk. Başbakanımızın talimatı siz Ankara’dan gelecek bir ödeneğe değil de kendi kurumsal yapınız ile çalışmalara geleceksizin ve adil bir çalışma değerlendirmek zorundasınız. Mastır plan çalışmamız sonrasında stratejik plan çalışmamız var. 2007 yılında bu plana dayalı yatırım yılımız olacak. Yapılanları iyi anlatamadığımız için beklentilerde çok yüksek birazda mütevazı kişiliğimizden kaynaklanıyor. Belediyemize çok acımasız eleştiriler yapılıyor. Yaptığımız çalışmalar 2,5 yıl içerisinde meyvesini vermeye başlamıştır. Belediyemiz gayri mülk açısından güçlü bir belediyedir. Bunu yanında Adliye binamız bir yıl gibi kısa sürede yapıldı. Akhisar Belediyesi olarak elimizdeki sosyal tesislerin tütün onarım ve bakımlarını yaptık. Yaklaşık 30 işçi arkadaşımızı emekli ettik bunlara yaklaşık bir trilyonu geçen parayı ödedik. Mahallelerde çalışmalar yaptık. Eski İstanbul Yolu 3 km. asfalt yaptık. Merkez çarşıyı iyi bir çalışma yaparak elektrikleri yeraltına aldık. 75 yıl önce Akhisar’da yapılan mezbahayı Akhisar dışına yapıyoruz inşaatına başladık. Mezbahanın yerine mahalle konağı yapacağız. Akhisar Belediyesi şu anda proje ile ne yapmak istediği gerektiği konusunda bocalamadığı oynamadan taşlar yerine oturmuştur. Belediye başkanı seçildiğimde 42 sokak yeni yapılmıştı. 6 içerisinde sokaktan geçilmiyordu. Ama şimdi gidin görün sokağı çok güzel oldu. Muhtarımızın talebi doğrultusunda Atatürk Mahallesi, Efendi mahallesi, Hacı ishak Mahallesi, Seydiahmet mahallesi, Reşat bey Mahallesi muhtarlık binalarını onarıyoruz. AKP Türkiye’de bir ekoldür. Biz Akhisar’da bizim dönemimiz ile ekol olacağız. İl genel Meclis üyemiz Kefayettin Öz çalışmaları ile Akhisar’ımıza müze çalışmaları başlatıldı bu tamamlandığında iyi bir turizm geliri olacaktır. Organize Sanayi Bölgemizin alt yapı çalışmaları bitti. OSB Kontrollü bir şekilli ilerliyoruz. Zeytin İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarını başlattık. Bu zeytin ihtisas organize Bölgesi Akhisar İçin çok önemli” dedi.




  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.