• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Manisa 27 °C
  • İzmir 27 °C
  • Ön Muhasebe Elemanı Aranıyor
  • Can Bebe’yi Kapatıyorum
  • İş İlanı Yatılı Bayan Aranıyor
  • Servis Şoförleri Aranıyor
  • Tecrübeli Ya da Yetiştirmek Üzere Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Saç-Metal İşlerinden Anlayan Elemanlar Aranıyor
  • Teknik Personeller Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Yeni Yöntemde Tanışma Dersleri
  • Yeni Zeytincilik Üretime Personel Arıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

AKGİAD Genel Kurul Seçimi Yapıldı!

Okunma Sayısı: 4770
AKGİAD Genel Kurul Seçimi Yapıldı!
Akhisar Genç İş Adamları genel kurulu AKGİAD lokalinde yapıldı.Bir dakika saygı duruşundan sonra Divan Başkanlığına ATSO Başkanı  Mehmet Ali Erdayıoğlu Divan  başkan yardımcılığına Naci Yıldırım , Katip üyeleri  Hakan  Baru

Akhisar Genç İş Adamları Genel Kurul seçimini Eski Başkan İsmail Tatar kazandı!

AKHİSAR : (Kenan MOLLA)
        
Akhisar Genç İş Adamları genel kurulu AKGİAD lokalinde yapıldı. Bir dakika saygı duruşundan sonra Divan Başkanlığına ATSO Başkanı  Mehmet Ali Erdayıoğlu Divan  başkan yardımcılığına Naci Yıldırım , Katip üyeleri  Hakan  Barutçuoğlu, Abdullah Çelik , Yücel Gök seçildi. İki liste ile seçimi gidildi.Akhisar Genç İş Adamları Derneğinin 56 üyesinden 53 üyenin katıldığı ve iki geçersiz oyun kullanıldığı seçimi eski başkan İsmail Tatar 27 oy alırken Güçlü Kındıroğlu 24 oyda kaldı.
          Akhisar Genç İş Adamları Derneğine aday olan Güçlü Kındıroğlu “Konuşmamı size iki bölümde sunacağım. İlk bölümde neden aday olduğumuzu, ikinci bölümde ise yapacağımız projelerden bahsetmek istiyorum. Değerli Arkadaşlar; ben bu derneğin kurucu başkan yardımcısıyım. Buradaki 56 üye gibi benimde seçme ve seçilme hakkım olduğuna inanarak yönetime arkadaşlarla  birlikte talip olduk.Adaylığımın geç kalmış bir açıklama olduğunu düşünenler olabilir. Bu düşünceye saygı duyuyorum. Bunu sebebini sorarsanız değerli arkadaşlar son zamanlarda dernek üyelerimizden gelen kamuoyu baskısı sonucu biz bu güvene talip olduk. Talibiz çünkü derneğimiz küçülüp Ahbap- çavuş ilişkileriyle yönetilmeye başladığından beri kan kaybetmeye başladı üyelerimizin Akhisarlıların ortak beklentisine cevap veremez duruma geldi. Derneğimizin kamu oyunda kurumsal anlamda yeni bir vizyona taşınma gerçeği ile karşı karşıyadır. Değerli arkadaşlarla kaybedeceğimiz zaman yoktur.Bu güne kadar üyelerimizden birçok birlikte iş yapma projesi talebi gelmesine rağmen hangisini hayata geçirebildik? Biz hiçbir zaman ticarethane ve işletmenin mal ve ürün pazarlanmasında derneğimizin kurumsal birliğinin kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz. Cumhurbaşkanlığı makamının bile 7 yıl temsil edildiği bir ülkede bir dernek bakanlığına yakışanın üst üste 4 yılı geçmemesine inanmaktayız. Bu hususta gerekli tüzük değişikliğine imza atacağız. Biz yönetim kurulu olarak aldığımız tüm kararları karar defterine imza altına alcağız.sayanlığın  yaptığı her türlü harcama ile ilgili olarak üyelerimize ayrıntılı raporlar sunacağız. Sevgili arkadaşlar, küçük olsun benim olsun yerine ,büyük olsun hepimizin olsun anlayışıyla daha fazla  katılım, daha fazla paylaşım, daha fazla yatırım diyoruz. Çocuklarımıza daha mutlu güvenli yarınlar için Atatürkçü çağdaş çizgide Akhisar’ımızı kalkındırmaya söz veriyoruz.
          Akhisar Genç İş Adamları Derneğine aday olan İsmail Tatar “ Tüm arkadaşlarım bana karşı açık olmalarını beklerdim.2000 yılında bu derneği hep beraber  kurduk. Akhisar’da birçok  işleme imza atarak faaliyet gerçekleştirdik. Akhisar’ın tanıtılması için  federasyon konfederasyonu kurucusu olduk. Arkadaşlarımın aday olması çok güzeldi. Ben bu derneğin kurucu Başkanı olarak çok şey beklerdim. 6 yıldır başkanım, genç arkadaşlarımın önü  açılsın diye bu derneği   kurduk. 3 aydır aday önce ben 6 yıldır başkanlığı yapıyorum bir aday çıkacaksa ben aday olmayacağım dediğim halde aday çıkmadı. 21 mart’ta yaptığımız toplantıda Başkan sen bu işi  iyi götürdün diye adaylar çıkmadı. Burası her türlü meseleler sorunlar burada konuşulsun. Her kim kazanırsa onun arkasında olacağız, Akhisar Ticaret Borsası da aleyhime çalıştı.Akif Kırkıkoğlu elinde liste ile çalıştı. Veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız yok. Gittiğimiz her yerde yönetim kurulu arkadaşlarım  herkes kendi cebinden harcıyor. Anadolu Lisesinin yemeğinde Atatürk posterini 1 milyar liraya almamız sorun oldu. Biz Atatürkçüyüz. Akhisar’da ilk defa bir partimizin Genel Başkanı Derneğimizi ziyaret etti.İsmail Tatar ile Bahadır Sınay ile Atatürk portresi 1 Milyar liraya alınmasından dolayı tartışma çıktı.Divan Başkanı Erdayıoğlu  konuşmacıların sözünü keserek gerginliği yatıştırdı. Sözlerine devam eden İsmail Tatar Derneğimizden öyle istifa edip giden sadece iki arkadaşımız oldu.Onlarda siyaset ve işlerinden dolayı aramızdan ayrıldılar.Yoğun bir katılım ile burada toplandık. Dış etkenlerin dışımızdaki insanların maşası olmayalım. Hepiniz benim dostumsunuz,arkadaşımsınız “dedi.
          Mustafa Göldelioğlu” Gecede Atatürkçü posteri alarak  Atatürk sevgimizin ne kadar büyük olduğunu gösterdik” dedi.
          Gecede  neden aday çıkmadı sözü üzerine söz alan AKGİAD üyesi Çoşkun İştip” Ben 3 ay öncesi adayım dedim ve sonradan Güçlü Kındıroğlu listesinde görev aldım” dedi.
          AKGİAD üyesi Hakan Akdeniz” Senin başkan adaylığını biliyorduk. Diğer arkadaşlarım senin neyine inanmadılar da sen aday olmadın da Güçlü Kındıroğlu’n listesinde girdin” dedi.
          Divan Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu “ Bu bir yarıştır. Bir taraf olur kazanır. Buradan seçim bittikten sonra birbirimizi destekleyeceğiz. Her iki Başkan Adayına çiçek verdi ve  Başarılar diledi.Seçimlerde Akhisar Genç İş Adamları Derneğinin tek bayan üyesi olan Duygu Tetiker oyunu kullanması ile başladı ve 45 dakikada sona erdi.
          Akhisar Genç İş Adamları Derneğinin Yeni yönetim kurulu Başkan  İsmail Tatar, Hüsnü Erer,A.Vehbi Bakırlıoğlu,Mehmet Ulusoy,Ali Çınarlı,Ali Şen,Yılmaz Çatalçalı,Önder Ar,Şafak Akçalı, Denetleme kuruluna, Göksel Güreşen , Mustafa A. Göldelioğlu, Kamil Seymen Harsiyet Kuruluna, Rasim Marangoz, Naci Yıldırımer, İbarahim Çoker seçildi.















  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.