• BIST 8654.39
  • Altın 2999.711
  • Dolar 34.2398
  • Euro 37.0657
  • Manisa 10 °C
  • İzmir 13 °C
  • Bay Bayan Vasıfsız İşçi Aranıyor
  • Bay-Bayan Ekip Arkadaşları Arıyoruz
  • Merkez Radikal Kurstan Cumhuriyet Bayramı Kampanyası
  • Akhisar Alevi Kültür Derneği Genel Kurulu
  • Efsane Ekim Ayı Kampanyalar Banco’da!
  • Erkek Şoför Aranıyor
  • Emekli Gece Bekçisi Aranıyor
  • Ön Saha (Pompacı) Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

CHP'liler Dayanışma Yemeğinde Buluştular!

Okunma Sayısı: 3944
CHPliler Dayanışma Yemeğinde Buluştular!
Akhisar CHP İlçe yönetimi tarafından hazırlanan Otel Tütün Büyük Salonunda  birlik beraberlik dayanışma yemeğinde bir araya geldiler. CHP Manisa Milletvekilleri Erdoğan Yetenç,Ufuk Özkan,Nuri Çilingir ve Tokat Milletvekili Feramuz Şahin,

CHP’LER  DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU

AKHİSAR : (Kenan MOLLA)
        
Akhisar CHP İlçe yönetimi tarafından hazırlanan Otel Tütün Büyük Salonunda  birlik beraberlik dayanışma yemeğinde bir araya geldiler. CHP Manisa Milletvekilleri Erdoğan Yetenç,Ufuk Özkan,Nuri Çilingir ve Tokat Milletvekili Feramuz Şahin, İl başkanı Vehbi Köse ve Manisa’nın tüm ilçe başkanlarının katıldığı dayanışma
yemeği geceye katılan partililerce alkışlandılar.CHP’nin Dayanışma yemeğinde Sutüdyo Özge Kadir Boz’un hazırladığı Sinevizyon gösterisi salonu dolduran CHP’liler tarafından çok beğenildi. Piyanist Emrah ve Solist Ebru’un söylediği birbirinden güzel şarkılarla gece geç vakitlere kadar sürdü.
        CHP Birlik Beraberlik dayanışma yemeğinde konuşan CHP Manisa Milletvekili Nuri Çilingir,”Ankara’dan yeni  geldik yollar karlı idi,Ankara yolu açıktıCHP’liler,Sosyal Demokratlar güçlerini bir araya getirdikleri zaman Ankara’nın yolu  her zaman bize açıktır,her zaman da açık olacaktır.Kongrelerimizi yaptık bir takım yarışmalar oldu, bunlar hepsi geride kaldı.önümüzdeki yapılacak ilk seçimde ilk genel seçimde ama erken ama zamanında CHP’sinin Millettin partisi olacağına biliyoruz.Ama bir şey daha söylemeliyiz ki CHP’si tek başına iktidar olacaktır.Ona göre hazırlıklı olmalıyız ona göre çalışmalıyız,ona göre gayret göstermeliyiz.Bu gün Cumhuriyet’ten intikam almaya çalışan iktidar,karşımızda Cumhuriyet’in temel değerlerini, Atatürk’ün döneminde gerçekleştirilen devrimleri kılık kıyafet değiştirmeye dönük ufaktan ufağa alttan alta değişiklik yapıp Cumhuriyetin kazanımlarını aydınlatma dönemini ortadan kaldıran bir anlayışla karşı karşıyayız.Bu gün günümüzde bütün çabamızı bütün emeğimizi bütün vaktimizi CHP’yi iktidar yapmak için harcamak zorundayız bu hep birlikte yapacağımıza inanıyorum, Akhisar CHP ilçe yönetimini bu güzel dayanışma yemeğini düzenlediğinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.
        Manisa Milletvekili Ufuk Özkan;” CHP’nin gideceği noktaya buraya  gelerek katkı verme konusunda bugün burada olmanız çok önemli. Uzun birsüreçten geliyoruz, uzun bir yoldan geliyoruz. Gerçekten zaman  birbirimizi kırdığımız günler oldu. O yarışların kişilerin üstünden değil , ilkelerin üstünden olması gerekirken kişilere  endeksli yarış yapanlar oldu . Manisa görecek, Türkiye görecek  CHP’nin birlikteliğini , büyüklüğünü  ve bu ülkenin CHP ihtiyacını görecekler. Yıllardır CHP ‘inandığımız , güvendiğimiz  ve iktidara taşıyacağına inandığımız bir liderin üzerinden siyaset yapıldı. Ama bugün gelmiş olduğumuz noktada CHP politikalarının ve uzak görüşünün ne kadar doğru olduğunu ve tetkiklerinin nasıl   bir  ortaya çıktığı meydandadır. Genel Başkanımız Deniz Baykal’ın  haklılığı artık kamuoyu tarafından  bilinmektedir. Dokunulmazlıklar konusunda olsun, yolsuzluklar konusunda olsun, ülkemizin içinde  bulunduğu dar boğazdan çıkış konusunda her anlamda ve her noktada CHP’nin bağlılığını  ve CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ a hepimizin muhtaç olduğu meydandadır.
        Hepimizin bildiği gibi milli katil Mehmet Ali Ağca  bir yanlış hesaplamayla serbest kaldı. Bugün hesabın yanlış yapıldığı tespit edildi. Mehmet Ali Ağca’yı bulacaklar . Kalan cezasını çekmesi için tekrar ceza evine koyacaklar . İnşallah ben yanılırım, inşallah bu milli katil bulunur , inşallah ta  bu milli katil tekrar ceza evine girer. Yargının bu kadar siyasallaştırıldığı,yargının bu kadar egemenliklere altına alınmaya çalışıldığı bir ortamda ülkemizin  yaşadığı bu acı tablo bu hükümete  ve bu hükümete oy verenlere yeterinden fazla utanç tablosudur. Bu utançla bu hükümet yaşamaya devam edemez.Toplumun  hiçbir noktasında, hiçbir kimsenin  derdine çare bulunamamış bu hükümet artık gitmeye mahkumdur.CHP’nin istemiş olduğu erken seçim bu hükümeti erken seçime götürmeye  yetmez.
Toplumun erken seçim istemesi lazım. Bu toplumdaki sivil toplum örgütlerinin, onların üyelerinin , sizlerin erken seçim istemesi gerekir. Üç yıllık iktidar döneminde işçisinden. Köylüsüne , çiftçisinden memuruna, emeklisinden , kadınına , kızına , gencine hiçbir konuda hiçbir  şeye çare bulamamış  bu hükümetin bu güne kadar yapmış olduğu yanlış uygulamalarla ülkemizi,laikliği, devrimleri , Atatürk’ün bize kazandırdıklarını, bir bir sattığını düşünürseniz, bu hükümetin gitmesi için birden fazla çok neden var. Bundan 1 yıl önce, bundan 6 ay önce AKP rozetli,ampul rozetli insanları yüzlerce ,binlerce görebilirsiniz. Genel seçimlerde gözünüzün aldığı her yerde ampul rozetini  görebilirdiniz. Bu gün çıkan dışarıya ampul rozetini takmış gerine gerine gezebilen sade vatandaş  bulamazsınız, kalmadı. Bitti umut, bitti umut tükendi. Rozeti göğsünde taşıyanlar bilin ki sizin hakkınızı yiyen insanlar. Hakkınızı yedirmeyin. 
        Eski Millet Vekili Veli Bakırlı,” 1952 yılında iken CHP’ye üye oldum. 1969 yılında parlamentoya  gittim. 2 dönem sizleri temsil ettim. Bu partiye emek veren ama şimdi hakkı rahmetine kavuşan Vehbi Bakırlıoğlu, Edip Karamanlı, Senatör Doğan Barutçuoğlu’nu  Millet Vekili hasan Ali Dağlı’yı saygıyla anıyorum.
        Şimdi gelin görün ki, öyle bir iktidarla karşı karşıyayız ki bazı büyüklerimiz onların büyükleri  İtalya’da papa heykelinin önünde dindarlık taslayarak Avrupa birliğinin Anayasasını imzalıyorlar. Ondan sonra Avrupa Birliğine girdik diye Ankara Kızılay meydanında havai fişekler atılıyor. Avrupa Birliğine biz girmedik Avrupa Birliği bize girdi.Köylüm perişan, işçim perişan, memurum, emeklim perişan onlar bize girdi ve ondan  sonra övünüyorlar. Biz Papa’nın heykeli önünde imza koymayız. Biz imzayı 19 Mayıs 1919’da koyduk. Biz imzayı Erzurum’da koyduk. Sivas Kongresi’nde koyduk. Biz egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyerek 23 Nisan 1920 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi açılırken koyduk.
        Akhisar CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri birlik ve dayanışma yemeğini düzenlemenin mutluluğunu yaşadılar.Akhisar CHP İlçe Başkanı Güngör Lalancı  ve Yönetim kurulu üyeleri  Sekreter Muzaffer Doyduk, Sayman Kemal Başer, Hüseyin Ak, Saime Balçık,Hasan Çeneli, İbrahim Çoker, Utku Çolak, Mustafa Kara, Bülent Şen, Sevilay Tombul, Mustafa Tuna, Ertuğrul Yılmaz,Yüksel Yiğitaslan, Ahmet Yonat  yemeğe katılan tüm misafirleri masaları dolaşarak dayanışma yemeğine  katılanlara teşekkür ettiler.      

 





  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.