Akhisar Belediyesi Çocuk Kulübüne Büyük İlgi!
Akhisar Akif ÖZALP
Akhisar Belediyesinin tam bir ay önce Reşatbey Mahallesi 167. sokakta açtığı çocuk kulübüne yoğun ilgi olduğu belirtildi. Vatandaşlar çocuklarını kulübe kaydettirmek için sırada bekliyor. Kontenjanın hemen dolması ile büyük ilgi gören çocuk kulübü hafta içi her gün hizmet veriyor. Çocukların oynayabileceği Akhisar daki ilk ve tek kapalı oyun alanından vatandaşlar çok memnun olduklarını ve devamının ne zaman açılacağını merak ediyor.
Salonda zeka geliştirici oyunlar, resim yapma, yap boz oyunlar, top havuzu gibi çeşitli çocukların çok zevk aldığı okul öncesi oyuncaklar bulunuyor. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı Okul öncesi eğitimin ne kadar büyük olduğunu biliyoruz. Bu maksatla hem eğitim hem de oyun amaçlı açtığımız çocuk kulübüme büyük ilgi oldu. Bunun gibi çocuk kulüplerimizin devamını bütçemiz elverdiği kadar bir de sponsor bulursak düşünüyoruz. Şehrimizin çeşitli yerlerindeki park oyun alanlarımızı da gün geçtikçe genişletiyoruz dedi.
Akhisar Belediyesi Çocuk Kulübüne Büyük İlgi!
Akhisar Belediyesinin tam bir ay önce Reşatbey Mahallesi 167. sokakta açtığı çocuk kulübüne yoğun ilgi olduğu belirtildi. Vatandaşlar çocuklarını kulübe kaydettirmek için sırada bekliyor. Kontenjanın hemen dolması ile büyük ilgi gören çocuk kulübü
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Büyükşehir’den İlçelerde daha iyi hizmet için yoğun çalışmaManisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve etkili hizmet sunmak amacıyla ilçe bazında yürütülen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Dost 45 OSGB Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi AçıldıDost OSGB Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi İnönü Mahallesi 153 Sokak numara 25/B’de Gölmarmara 45 Organizasyon eşliğinde Akhisarlıların hizmetine açıldı.
Anahtar Parti Basınla BuluştuAnahtar Partisi Akhisar’da tanışma toplantısı yaptı. Anahtar Partisi Akhisar İlçe Başkanı Mustafa Girgin ilçe parti binasında basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek tanışma toplantısı düzenledi.
Akhisar Yörükler ve Türkmenler Derneği, Gazetecilerle BuluştuAkhisar Yörükler ve Türkmenler Derneği, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. Dernek binasında gerçekleştirilen
1/20
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.