• BIST 9196.13
  • Altın 4290.461
  • Dolar 39.5306
  • Euro 45.3877
  • Manisa 25 °C
  • İzmir 24 °C
  • Bitki Koruma Ürünlerinin Uygulanması
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi
  • Futbol Hakem Kursu Açılıyor
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi Bursluluk Sınavı
  • Vasıflı Vasıfsız Personel Alınacaktır

Ülkücüler ATSO'yu ziyaret etti

Okunma Sayısı: 3623
Ülkücüler ATSOyu ziyaret etti
Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı İskender Çelik ve yönetim kurulu üyeleri Ercan Yağcı, Mustafa Güral, Murat Mestanoğlu, Çağlar Arabacı, Abdullah Ölmez Murat Arslan ile birlikte Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasını (ATSO) ziyaret etti.

Ülkücüler ATSO'yu ziyaret etti
Akhisar: (Kenan MOLLA)

            Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı İskender Çelik ve yönetim kurulu üyeleri Ercan  Yağcı, Mustafa Güral, Murat Mestanoğlu, Çağlar Arabacı, Abdullah Ölmez Murat Arslan ile birlikte Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasını (ATSO) ziyaret etti. Ülkü Ocakları Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve Genel Sekreter Ali Özkervancı tarafından karşılandı. İskender Çelik, ATSO Başkanına Atatürk'ün TBMM çıkarken çekilmiş tabloyu hediye etti.

            Nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyleyen Ülkü Ocakları Başkanı İskender Çelik;” yeni Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Akhisar'daki ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu günde Ticaret ve Sanayi Odamızı nezaket ziyaretinde bulunduk. Odamızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz” dedi.

            Ziyarette konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu;” kısa zaman önce göreve gelen yeni yönetim kurulunu tebrik ediyor, başarılı çalışmalar diliyoruz” dedi.












  • Yorumlar 3
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.