• BIST 9356.04
  • Altın 4201.781
  • Dolar 38.7677
  • Euro 44.0825
  • Manisa 31 °C
  • İzmir 29 °C
  • Bitki Koruma Ürünlerinin Uygulanması
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi
  • Futbol Hakem Kursu Açılıyor
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi Bursluluk Sınavı
  • Vasıflı Vasıfsız Personel Alınacaktır

Tuhafiyeciler Odasından Ucuz Kredi Anlaşması!

Okunma Sayısı: 2112
Tuhafiyeciler Odasından Ucuz Kredi Anlaşması!
Akhisar Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası, Fortis bank ile  üyelerin daha ucuz kredi kullanması için protokol imzalandı. Akhisar’da 2 ay önce hizmete giren Fortis bank ile  Akhisar  Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası B

Fortis Bank ile Tuhafiye ve Manifaturacılar Odası, üyeleri için ucuz kredi anlaşması imzalandı!
AKHİSAR(Kenan MOLLA)

Akhisar Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası, Fortis bank ile  üyelerin daha ucuz kredi kullanması için protokol imzalandı. Akhisar’da 2 ay önce hizmete giren Fortis bank ile  Akhisar  Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Ruşen Üren ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fortis bank’ta ucuz kredi sözleşmesi imzalandı.

Fortis Bank Akhisar şube Müdürü Erhan Kaplan,” Odalarımız sivil toplum kurumlarıdır, Odalar en iyi hizmeti vermek durumundadırlar.Bankamızla yapacakları özellikle kredi anlaşmaları üyelere büyük fayda sağlayacaktır. Üyelere toplu ulaşmak için bu anlaşmalar  en kısa yoldur. Tuhafiyeciler  ve Manifaturacılar Odası üyeleri ile karşılıklı menfaatler söz konusu uygun şartlarda birlikte anlaştık.Her Banka kendi kredi politika ve prosedürü ayrı ama üyelerinize ekonomik olarak en makul şekilde krediyi vermek istiyoruz ”dedi.

Akhisar  Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Ruşen Üren; ”Fortis bank ile yaptığımız ucuz kredi anlaşması üyelerimizin çıkarlarına ve menfaatlerine uygun olduğunu düşünüyorum.Üyelerimizin menfaat ve çıkarlarına olan her kurumla anlaşmaya hazırız, her türlü anlaşmaya imza koyarız.Odamızın başında olduğumuz müddetçe öncelikle her zaman üyelerimizin menfaatidir.Fortis bank müdürü Erhan Kaplan’ın bize gösterdiği yakınlıktan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Fortis ile Akhisar  Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası arasında yapılan ucuz kredi anlaşma protokolüne Akhisar  Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ruşen Üren, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vahap Dağ, Yönetim Kurulu üyesi  Çağdaş Kanbur, Akhisar Fortis bank şube müdürü Erhan Kaplan, Akhisar Fortis  bank Dinamik Girişimcilik temsilcisi Özlem Hacsan ve Mehmet Eren Çalık katıldı.



  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.