• BIST 9578.42
  • Altın 3957.771
  • Dolar 38.8138
  • Euro 43.4758
  • Manisa 27 °C
  • İzmir 27 °C
  • Bitki Koruma Ürünlerinin Uygulanması
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi
  • Futbol Hakem Kursu Açılıyor
  • Hocalara Geldik Başarı Merkezi Bursluluk Sınavı
  • Vasıflı Vasıfsız Personel Alınacaktır

Şehit Ailelerinden basın açıklaması

Okunma Sayısı: 3898
Şehit Ailelerinden basın açıklaması
Akhisar Şehit aileleri temsilciliği Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Park içindeki lokalinde ilçe temsilcisi Ali İlerigelen, Esra Eren, Emine Dönmez, Hüseyin Acarkanlı, Kadriye İlerigelen ile birlikte basın açıklaması yaptı.
Şehit Ailelerinden basın açıklaması
Akhisar: (Kenan MOLLA)

            Akhisar Şehit aileleri temsilciliği Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Park içindeki lokalinde  ilçe temsilcisi Ali İlerigelen, Esra Eren, Emine Dönmez, Hüseyin Acarkanlı, Kadriye İlerigelen ile birlikte basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasını temsilcilik yönetim kurulu üyesi Esra Eren okudu.Esra Eren;” Akhisar Şehit aileleri olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri derneğine bağlı olduğumuzu herkesin bilmesini istiyoruz. Adımıza yasal kaideler içerisinde her türlü faaliyeti yapmakla yetkili kıldığımızı kamuoyunun dikkatine sunuyoruz. Son günlerde özellikle Manisa yerel gazetelerinde Başkanımız Ümit Taydaş' ı yıpratmak maksadıyla bazı şahısların mesnetsiz beyanatlar verdiğini görmekten son derece üzgün olduğumuzu Akhisar Şehit aileleri olarak dile getiriyoruz. Bizler şehit aileleri olarak il başkanı Ümit Taydaş in doğru, dürüst ve ilkeli çalışmalarıyla Manisa içinde ve ilçelerinde şehit ailelerini ye gazilerini hak ettiği seviyeye getirdiği inancındayız. Bunun yanında YURT-SAV derneği denilen yere Akhisar Şehit Aileleri olarak hiçbir üyeliğimiz olmamasına rağmen Manisa Akhisar' da şehit çocuklarımızın fotoğraflarını takvim üzerine basarak sağa sola satmaları Akhisar Şehit ailelerinin yüreğinde büyük acı meydana getirmiştir. Bizler Akhisar şehit aileleri olarak Özgür irademizle YURT-SAV derneği adı altında kimler bu faaliyetleri göstermişse kendilerine hukuki yönden hesap sorulacağı konusunu bilmelerini deklare ediyoruz. Zaten Akhisar Şehit Aileleri olarak ilgili merciler tarafımızdan kanuni işlem başlatmak üzere müracatta bulunulmuştur. Kamuoyunun bilgi sine saygılarımızla sunarız “ dedi.








  • Yorumlar 2
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.