Protokol Üyeleri Huzurevi İftar Yemeğinde Buluştu!
>>>>>Kenan MOLLA
Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu na bağlı Akhisar Huzurevi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde protokol üyeleri bir araya geldi.
İftar yemeğinde konuşan Akhisar Huzurevi Müdürü Suudi Arslan Huzurevi Müdürlüğü olarak düzenlemiş olduğumuz geleneksel iftar yemeğine hoşgeldiniz. Sizler, bugün aramızda bulunmakla hizmet verdiğimiz Huzurevinde barınan yaşlılarımıza mutluluk ve gurur verdiniz. Yaşlılık her insanın yaşayacağı yaşamın doğal bir sonucudur. Bizler burada hizmet verdiğimiz yaşlılara insan haklarına ve gururuna yakışır bir hizmet vermek üzere bulunmaktayız. Şuana kadar ne mutlu bizlere ki, bunu alnı açık yerine getirebildik ve getirmeye devam edeceğiz. Akhisar Huzurevi 45 kapasiteli olmasına rağmen şu an Valilik ve Kaymakamlık olurları ile 52 yaşlıya hizmet vermektedir. A sınıfı Huzurevi olarak Genel müdürlüğümüzce tanımlanan Huzurevimiz 1 ve 2 kişilik odalardan oluşmaktadır. Kayıtlı ve misafir yaşlılarımıza 23 hizmet alım personeli ile 9 kadrolu personel hizmet vermektedir. Huzurevimizde kalan yaşlılarımızın sosyal hayattan kopmamalarını sağlamak amacı ile tüm Akhisarlıların Protokolün, İdari Müdürlerin ve vatandaşların onlara sahip çıkmaları gerekmektedir. Böyle önemli günlerde ve haftalarda değil normal günlerde de- yaşlılarımızı ve Huzurevimizi ziyaretleriniz bizi mutlu edecek ve onları düşünen, düşündüğü için gelen ziyaretçiler ile hayata daha fazla bağlanacaklardır. Bu konudaki hassasiyetinize şimdiden teşekkür ederim. Şu an bulunduğumuz Akhisar Huzurevi binası Gördes ve Gölmarmara ilçeleri ile ilçemizin ihtiyacını karşılayamadığı için binamızın yan tarafında ek bina inşaatına başlanmıştır. Dernek bünyesinde yürütülen çalışmalar Valiliğimizin, Kaymakamlığımızın ve Belediyemizin büyük katkılarıyla yakın zamanda tamamlanacak ve ihtiyaç sahibi kişilerin hizmetine sunulacaktır. Tüm Akhisarlıların yapılacak olan binaya karı - kararınca katkı yapması gerektiği kanısındayım. Bu konudaki hassasiyetinize teşekkür eder, Ramazanın hepimize hayırlı olmasını temenni ederim dedi.
Daha sonra söz alan Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek Ramazan ayı sosyal yardımlaşmanın manevi hazını hep birlikte duyduğumuz, millet olarak birlik ve beraberliği hep birlikte daha fazla hissettiğimiz bir aydayız. Dolayısıyla ay içerisinde değişik kurum ve kuruluşların Ramazan iftar sofralarında bir araya geliyoruz. Bugün yine protokol üyeleri ve ilçemizin ileri gelenleri ile hep birlikte bugün burada bir arada bulunuyoruz. Akhisar ve çevre ilçelerinde bir çok yerleşim yerine hizmet veren Huzurevimizin ek bina inşaatı geçen yıl temel atma törenin ardından bugün belediyemizin büyük katkıları ile belli bir aşamaya gelmiştir ve önümüzdeki haftalarda bitme aşamasına gelecektir. İnşallah gelecek yıl Ramazan ayında Kaymakamlık, Valilik, SHÇEK Genel Müdürlüğü ve Belediyemiz katkıları ile bu ek bina inşaatımız tamamlanacaktır dedi.




