29 Nisan 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL ÖĞRENCİLERİ TÜRKİYE DERECESİ YAPTI

Akhisar Zeynep Gülin Öngör Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 11/F sınıfı öğrencisi Gürhan Berkama, Fotopya tarafından 7. si düzenlenen "Sosyal Uyum Kareleri" konulu Fotoğraf Yarışmasında Grafik ve Fotoğraf alanı “Tek Yürek” isimli çalışmasıyla Türkiye

Zeynep Gülin Öngör MTAL öğrencileri Türkiye derecesi yaptı

21 Mayıs 2019 Salı 18:44

Bu haber toplam 3222 defa okunmuştur

Zeynep Gülin Öngör MTAL öğrencileri Türkiye derecesi yaptı
Haber Merkezi

Akhisar Zeynep Gülin Öngör Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 11/F sınıfı öğrencisi Gürhan Berkama, Fotopya tarafından 7. si düzenlenen ulusal "Sosyal Uyum Kareleri" konulu Fotoğraf Yarışmasında Grafik ve Fotoğraf alanı “Tek Yürek” isimli çalışmasıyla Türkiye Üçüncüsü olurken, Uluslararası Film Festivali Fotoğraf dalında 11/F sınıfı öğrencisi Sevim Sude Çürük "Benim Adım Çocuk" isimli çalışmasıyla Türkiye sıralamasında ilk 10'a girdi.

Okul Müdürü Nazan Bahar;" Okulumuzun Grafik ve Fotoğraf alanı 11/F sınıfı öğrencisi Gürhan Berkama, Fotopya tarafından 7. si düzenlenen "Sosyal Uyum Kareleri" konulu Fotoğraf Yarışmasında Grafik ve Fotoğraf alanı “Tek Yürek” isimli çalışmasıyla Türkiye Üçüncüsü olurken 1000 liralık para ödülü aldı. Grafik ve Fotoğraf alanı 11/F sınıfı öğrencimiz Sevim Sude Çürük "Benim Adım Çocuk" isimli çalışmasıyla Türkiye sıralamasında ilk 10'a girerek bizleri çok mutlu etti. Bu başarıda pay sahibi olan öğrencilerimiz Gürhan Berkama ve Sevim Sude Çürük ve bölüm öğretmenleri Zafer Karakulah, İsa Altunbay, Mustafa Köroğlu, Burçin Uzun ve Meltem Koçak'a teşekkür ediyorum" dedi.


a-(1)-076.jpga-(2)-072.jpga-(3)-073.jpga-(4)-068.jpga-(5)-064.jpga-(6)-056.jpg

Yorumlar