13 Mayıs 2024
  • Manisa21°C
  • İzmir24°C

YENİŞEHİRLİOĞLU, MANİSA’MIZA İLİŞKİN İSTİŞARELERDE BULUNDUK

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi. Manisa için istişarelerde bulunulduğunu belirten Yenişehirlioğlu

Yenişehirlioğlu, Manisa’mıza ilişkin istişarelerde bulunduk

30 Ağustos 2023 Çarşamba 13:04

Bu haber toplam 2234 defa okunmuştur

Yenişehirlioğlu, Manisa’mıza ilişkin istişarelerde bulunduk

Haber Merkezi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi. Manisa için istişarelerde bulunulduğunu belirten Yenişehirlioğlu, “Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda durmadan, yorulmadan aziz milletimize hizmet edeceğiz” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, “ Afyonkarahisar’da geçirdiği kazadan sonra tedavi sürecini yakından takip ederek ilgi ve desteğini eksik etmeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkürlerini iletti.

Öte yandan ziyaretinde Manisa’ya ilişkin istişarelerde bulunulduğunun altını çizen Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu, “ Nazik kabulleri sırasında Şehzadeler Şehri Manisa’mıza ilişkin istişarelerde bulunma imkânı bulduk. Değerli Hemşerilerimin selamlarını ilettim. Bizlere çizmiş olduğu Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda durmadan, yorulmadan aziz milletimize hizmet edeceğiz İfadelerinde bulunduğunu söyledi.

a--(1)-116.jpga--(2)-118.jpg

Yorumlar