17 Mayıs 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir23°C

YARDIM SEVENLER DERNEĞİ AKHİSAR ŞUBESİ KURULUŞUNUN 37. YILINI KUTLADI

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Akhisar şubesi yönetimi ve üyeleri Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin 86. Akhisar Şubesinin kuruluşunun 37. Yılını Ramez Cafe'de üyelerinin katıldığı bir öğle yemeğinde sahnede pasta keserek kutladı.

Yardım Sevenler Derneği Akhisar Şubesi Kuruluşunun 37. Yılını Kutladı

19 Şubat 2014 Çarşamba 16:23

Bu haber toplam 4100 defa okunmuştur

Yardım Sevenler Derneği Akhisar Şubesi Kuruluşunun 37. Yılını Kutladı
Akhisar: (Kenan MOLLA)

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Akhisar şubesi yönetimi ve üyeleri Türkiye Yardım Sevenler  Derneği'nin 86. Akhisar  Şubesinin kuruluşunun 37. Yılını Ramez Cafe'de üyelerinin katıldığı bir öğle yemeğinde sahnede pasta keserek kutladı.

 

Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nursel İzmirlioğlu ve yönetim kurulu üyeleri Halime Orhun, Pervin Merde, Ayhan Karakuş, Hatice Kuzulu, Şukufe Dutlulu, Leyla Varış ve Gülsen Görk Ramez Cafe'de ki öğle yemeğine katılan üyeleri kapıda karşıladılar.

 

Öğle yemeğinin açış konuşmasını yapan Şube başkanı Nursel İzmirlioğlu şunları söyledi. İzmirlioğlu;” Ülkemizin en saygın ve köklü sivil toplum örgütlerinden olan Türkiye Yardım Sevenler Derneğinin bu gün 86. yılını, Akhisar şubemizin de 37. yılını kutlamak üzere bugün burada toplanarak kutluyoruz. Yönetim kurulu olarak böyle bir derneğin üyeleri olduğumuz ve sizler gibi yardımı seven dostlarımız olduğu için mutlu ve gururluyuz. Bu görevi hep birlikte başarıyoruz. Tüm üyelerimize ve dostlarımıza 37. kuruluş yıldönümünde Yönetim kurulu üyelerimle birlikte pastamızı kesiyoruz. Düzenlediğimiz öğle yemeğimize katıldığınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

 

Türkiye Yardım Sevenler  Derneği'nin 86. Akhisar  Şubesinin kuruluşunun 37. Yılını kutlanan Ramez Cafe'de ki öğle yemeği programına Akhisar Kaymakamının eşi Funda Peker, Belediye başkanının eşi Nergiz Hızlı ve Emniyet Müdürünün eşi Yasemin Demiray, Yardım Sevenler Derneği yönetim kurulu ve üyeler katıldı.





















Yorumlar