28 Nisan 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

VİP VADİ EĞİTİM KURUMLARI, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Akhisar Vip Vadi Eğitim Kurumları kurucusu Adem Arslan ve Vip Vadi Eğitim Kurumları Müdürleri Mehmet Fikri Karaca, Duygu Şimşek ve kurum öğretmenleri Murat Yıldırım, Sadriye Atçı ve Senem Bilgiç ile birlikte Akhisar Haber Ajansını ziyaret ederek 10 Ocak Ç

Vip Vadi Eğitim Kurumları, çalışan gazeteciler gününü kutladı

12 Ocak 2019 Cumartesi 15:10

Bu haber toplam 4638 defa okunmuştur

Vip Vadi Eğitim Kurumları, çalışan gazeteciler gününü kutladı
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Akhisar Vip Vadi Eğitim Kurumları kurucusu Adem Arslan ve Vip Vadi Eğitim Kurumları Müdürleri Mehmet Fikri Karaca, Duygu Şimşek ve kurum öğretmenleri Murat Yıldırım, Sadriye Atçı ve Senem Bilgiç ile birlikte Akhisar Haber Ajansını ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Ziyarette konuşan Vip Vadi Eğitim Kurumları kurucusu Adem Arslan;" 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyorum. Yapmış olduğunuz görev halkı bilgilendirme ve kamuoyu oluşturmak olduğu için görevlerinin kutsallığına saygı duyuyoruz. İlçede iyi bir yayıncılık yapıyorsunuz ve Akhisarlıların sitenizi iyi takip ediyor. 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar; görevlerinde başarılar dileriz" dedi.

Akhisar Haber İmtiyaz sahibi ve Yönetici Kenan Molla;" Böyle önemli bir günde Haber Ajansımızı ziyaret etmeniz bizleri mutlu etti. 10 Ocak çalışan Gazeteciler gününü kutlamanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

kmo_0888.jpgkmo_0890.jpgkmo_0891.jpgkmo_0892.jpgkmo_0893.jpgkmo_0897.jpgkmo_0899.jpg

Yorumlar