18 Mayıs 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir23°C

VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ HASAN ANAMAS GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ!

Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas ve Müdür Yardımcısı Zahrettin Kaharaman Yeni Gözde Gazetesi ve Akhisarhaber.com’u ziyaret etti.Yeni Gözde Gazetesi Kurucusu Akif Özalp ve Akhisarhaber.com Site Yöneticisi Kenan Molla tarafından karşıland

Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas Gazetemizi Ziyaret Etti!

27 Şubat 2007 Salı 23:19

Bu haber toplam 3093 defa okunmuştur

Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas Gazetemizi Ziyaret Etti!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas ve Müdür Yardımcısı Zahrettin Kaharaman Yeni Gözde Gazetesi ve Akhisarhaber.com’u ziyaret etti.Yeni Gözde Gazetesi Kurucusu Akif Özalp ve Akhisarhaber.com Site Yöneticisi Kenan Molla tarafından karşılandı.

Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas :” Bir haftadır Akhisar’da kutladığımız 18. Vergi Haftası etkinliklerinde bizlerin hep yanında oldunuz. Gazetenizde ve sitenizde yaptığınız haberler ile etkinliklerimizi tüm Akhisar’lılara duyurdunuz bunun için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Akhisarhaber.com Site Yöneticisi Kenan Molla ve Yeni Gözde Gazetesi Kurucu Üyesi Akif Özalp” Bu yıl Akhisar’da ilk defa Vergi haftası etkinlikleri yapıldı. Bizde ilçemizde yapılan bu etkinlikleri okuyucularımıza duyurmak için vergi haftası etkinliklerini site ve gazetemizde haberleri yaptık” dediler.

Yorumlar