04 Mayıs 2024
  • Manisa21°C
  • İzmir19°C

VATAN PARTİSİ BELEDİYESİ ÜRETİCİYİ ÖZENDİRECEK, KOOPERATİFÇİLİGİ DESTEKLEYECEK

Vatan Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Ergun Karakaşlar, 31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Vatan Partisi belediyesi üreticiyi özendirecek, kooperatifçiligi destekleyecek

13 Mart 2019 Çarşamba 09:48

Bu haber toplam 1996 defa okunmuştur

Vatan Partisi belediyesi üreticiyi özendirecek, kooperatifçiligi destekleyecek
Haber Merkezi

Vatan Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Ergun Karakaşlar, 31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatan Partisi belediyeciliği ile ilgili projeleri açıklayan Karakaşlar, kooperatifçiliği destekleyeceklerini ve üreticiyi de bu konuda özendireceklerinin altını çizdi.

Vatan Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Ergun Karakaşlar, “Belediyecilik yol, su, kanalizasyon, park, bahçe, ulaşım gibi temel hizmetlerle sınırlanamaz. Günümüzde halkın gelir kaynaklarını arttıracak projeleri hayata geçirmek de belediyenin görevi olmuştur.

Akhisar köylerinde özellikle genç nüfus merkeze geliyor. Çünkü çiftçi emeğinin karşılığını alamıyor. Tarlalar boş bekliyor. Biz onları üretmeleri için özendireceğiz. İlk iş olarak Tarım üreticileri kooperatifi kurmaları için gerekli önderlik yapılacak. Buğday, arpa, nohut, susam, kuru fasulye, mercimek vb . ürünler kooperatif aracılığıyla alınacak.  Ürünler daha sonra belediye tanzim satış merkezlerinde halka satılacak. Bu sayede üreticiler malını değer fiyatına ve sorunsuz olarak satmış olacak. Tüketiciler de ucuz fiyatlarla ürünleri almış olacak.

BELEDİYE EKMEK FABRİKASI AÇILACAK

Halk Belediyesi olarak insanımıza iş alanı yaratmak, sağlıklı ve ucuz ekmek yemesi amacıyla Ekmek Fabrikası açacağız. Ekmeğin unu üretici kooperatifinden alınacak. Belediye fırınında üretilen ekmekler mahallelerde kurulacak Ekmek Satış Büfelerinden halka satılacak. Büfeler uygun fiyatlarla kiraya verilecek. Birçok insanımıza gelir kapısı açılmış olacak. Halkımız da sağlıklı ve ucuza ekmek alacak.

Belediyenin paraları rantçılara değil, üretime ve üreticilerin kasasına gidecek. Belediye, halk birlikteliği ile mutlu bir Akhisar yaratacağız” dedi.

whatsapp-image-2019-03-12-at-23.42.29.jpg