07 Mayıs 2024
  • Manisa6°C
  • İzmir13°C

ULUĞ İNŞAAT AKHİSAR’DA İZ BIRAKMAYA DEVAM EDİYOR

Akhisar’da inşaat sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Uluğ İnşaat firması, güçlü ve güvenilir yapıları ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Uluğ İnşaat Akhisar’da iz bırakmaya devam ediyor

10 Kasım 2022 Perşembe 19:08

Bu haber toplam 5353 defa okunmuştur

- Uluğ İnşaat Akhisar’da iz bırakmaya devam ediyor
Haber Merkezi

Akhisar’da inşaat sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Uluğ İnşaat firması, güçlü ve güvenilir yapıları ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmanın mutluluğunu yaşıyor. Uluğ İnşaat’ın geleceğe yönelik ezber bozan projelerinin yanı sıra özellikle merkezde gerçekleştirdiği büyük projeleri ile Akhisar’da iz bıraktı.

Özellikle gelişmeye yönelik bölgelerde proje geliştirdiklerini ifade eden Uluğ İnşaat firma sahibi Senver Erenuluğ,  “Kentimiz insanı lokasyon konusunda da çok dikkatli. Aldığı evi geleceğe yönelik bir yatırım olarak gördüğü için bu gibi detayları oldukça ince eleyip sık dokuyor. Bizlerde geleceğe yönelik bölgelerde projeler üretmeye devam edeceğiz. En büyük hedefimiz kent kültürüne bir katkı sunmak. Kentin merkezi bölgelerinde yeni ve modern yapılar kurmak. Kentin içinde olmayı, kentin dokusundan kopmamayı önemseyen müşterilerimiz için de çok farklı, kaliteli ve güvenli projeler ortaya koyuyoruz” dedi.

Uluğ İnşaat markası adı altında güvenli, huzurlu ve kaliteli ev ve işyerlerini müşterileri ile buluşturmak için yeni bina tasarımlarını sunmak için devamlı gelişim içinde olduklarını ifade eden Uluğ İnşaat firma sahibi Senver Erenuluğ, bugüne kadar yuvarına kavuşan tüm müşterinin mutlu bir hayat sürdüğünü belirterek Ragıpbey Mahallesi 16. Sokak No:40’da bulunan ofislerine müşterilerini davet ettiğini kaydetti.

Uluğ inşaat telefon iletişim: +905372658505

ulug-insaat-akhisar’da-iz-birakmaya-devam-ediyor-(1).jpgulug-insaat-akhisar’da-iz-birakmaya-devam-ediyor-(2).jpgulug-insaat-akhisar’da-iz-birakmaya-devam-ediyor-(3).jpgulug-insaat-akhisar’da-iz-birakmaya-devam-ediyor-(4).jpgulug-insaat-akhisar’da-iz-birakmaya-devam-ediyor-(5).jpgulug-insaat-akhisar’da-iz-birakmaya-devam-ediyor-(6).jpgulug-insaat-akhisar’da-iz-birakmaya-devam-ediyor-(7).jpgulug-insaat-akhisar’da-iz-birakmaya-devam-ediyor-(8).jpgulug-insaat-akhisar’da-iz-birakmaya-devam-ediyor-(9).jpgulug-insaat-akhisar’da-iz-birakmaya-devam-ediyor-(10).jpg

Yorumlar