28 Nisan 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

TÜRK EĞİTİM-SEN AKHİSAR TEŞKİLATINDAN, BELEDİYE BAŞKANI SALİH HIZLI’YA ZİYARET

Akhisar Türk Eğitim-Sen Akhisar İlçe Temsilci Başkan Cihan Küçükaydın ve yönetim kurulu üyeleri Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti.

Türk Eğitim-Sen Akhisar teşkilatından, Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya ziyaret

23 Ocak 2018 Salı 11:35

Bu haber toplam 1874 defa okunmuştur

Türk Eğitim-Sen Akhisar teşkilatından, Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya ziyaret
Haber Merkezi

Akhisar Türk Eğitim-Sen Akhisar İlçe Temsilci Başkan Cihan Küçükaydın ve yönetim kurulu üyeleri Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti. Yeni yapılan ilçe kongresi ardından Türk Eğitim Sen yeni yönetim kurulu üyeleri tanıtımı yapıldı.

Yapılan seçimin ardından oluşan yeni kongrenin hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Salih Hızlı yeni dönem çalışmalarında Türk Eğitim-Sen yönetimine başarılar diledi. Akhisar’da sendika olarak daha önce yaptıkları faaliyetlerden bahseden Akhisar Türk Eğitim-Sen Akhisar İlçe Temsilci Başkan Cihan Küçükaydın, ileride yapılacak olan projelerden bahsederken her zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya da teşekkür etti.
turk-egitim-sen-akhisar-teskilatindan,-belediye-baskani-salih-hizli’ya-ziyaret-(1).jpgturk-egitim-sen-akhisar-teskilatindan,-belediye-baskani-salih-hizli’ya-ziyaret-(2).jpgturk-egitim-sen-akhisar-teskilatindan,-belediye-baskani-salih-hizli’ya-ziyaret-(3).jpgturk-egitim-sen-akhisar-teskilatindan,-belediye-baskani-salih-hizli’ya-ziyaret-(4).jpgturk-egitim-sen-akhisar-teskilatindan,-belediye-baskani-salih-hizli’ya-ziyaret-(5).jpgturk-egitim-sen-akhisar-teskilatindan,-belediye-baskani-salih-hizli’ya-ziyaret-(6).jpg

Yorumlar