02 Mayıs 2024
  • Manisa14°C
  • İzmir18°C

TÜRFAD, AKHİSAR HABER AJANSINI ZİYARET ETTİLER

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar şubesi başkanı Nurullah Zağlı, yönetim kurulu üyeleri Ali Bulanık, Memiş Büyük ve Tayfun Ursavaş ile birlikte Akhisar Haber Ajansını ziyaret ederek

TÜRFAD, Akhisar Haber Ajansını ziyaret ettiler

10 Şubat 2020 Pazartesi 14:05

Bu haber toplam 1806 defa okunmuştur

TÜRFAD, Akhisar Haber Ajansını ziyaret ettiler
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar şubesi başkanı Nurullah Zağlı, yönetim kurulu üyeleri Ali Bulanık, Memiş Büyük ve Tayfun Ursavaş ile birlikte Akhisar Haber Ajansını ziyaret ederek 12 Şubat'ta "Akhisar Efsaneleri ile Buluşuyor" Akhisarspor'un dünü, bugünü ve yarını programa davet etmek için Akhisar yerel basını ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan TÜRFAD başkanı Nurullah Zağlı; "12 Şubat Çarşamba gecesi Akhisar belediyesi, meclis salonunda organize ettiğimiz "Akhisar Efsaneleri ile Buluşuyor" Akhisarspor'un dünü, bugünü yarını programına tüm sporseverleri davet ediyoruz. Programımızda Akhisarspor’un kuruluşundan bugüne kadar kronolojik bir sıralama yaptık. O dönemden bugüne kadar top oynayan arkadaşlarımıza hem Akhisarspor’a kattıkları değer için teşekkür etme amacıyla hem de Akhisarspor’a hizmet etmiş insanların yalnız olmadıklarını belirtmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik " dedi.

kmo_5758.jpgkmo_5762.jpgkmo_5763.jpgkmo_5764.jpgturfad.jpg

Yorumlar