29 Nisan 2024
  • Manisa18°C
  • İzmir16°C

TİCARET BORSASI DA ÖZEL AKHİSAR HASTANESİ’Nİ TERCİH ETTİ

Özel Akhisar Hastanesi ile Akhisar Ticaret Borsası sağlık protokolü imzaladı.

Ticaret Borsası da Özel Akhisar Hastanesi’ni Tercih Etti

02 Şubat 2016 Salı 16:12

Bu haber toplam 3052 defa okunmuştur

Ticaret Borsası da Özel Akhisar Hastanesi’ni Tercih Etti
Haber Merkezi

Özel Akhisar Hastanesi ile Akhisar Ticaret Borsası sağlık protokolü imzaladı.

Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl ve Kurumsal İletişim Yetkilisi Buket İsalar’ın hazır bulunduğu protokol, Akhisar Ticaret Borsası’nda imzalandı. Hastane ekibini Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat makamında ağırladı.

Yapılan sağlık protokolü ile ilgili konuşan Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, “Biz aldığımız hizmetlerden memnun olduğumuz için, üyelerimizin ve yönetim kurulumuzun da olumlu görüşlerine istinaden bu anlaşmayı tekrar yapmış bulunmaktayız. Özel Akhisar Hastanesi’nde bizim de öngördüğümüz kadarıyla birçok çözümün yanında iyi bir doktor kadrosu da mevcut. Bu sağlık protokolü ile üyelerimize sağlık alanında güzel bir alternatif sunmuş bulunmaktayız. Umarız, anlaşma hayırlara vesile olur. ” dedi.

Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl da, “Ben öncelikle değerli düşüncelerinden dolayı Alper Bey’e teşekkür ediyorum. Akhisar’da böyle bir kurumla anlaşmış olmak bize gurur veriyor. Bize olan bu olumlu bakış açısını devam ettireceğimize inancım tamdır. Ben de hastanemiz adına Akhisar Ticaret Borsası’na ve Alper Bey’e teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

akhisar-(1)-105.jpgakhisar-(2)-093.jpgakhisar-(3)-054.jpgakhisar-(4)-048.jpg

Yorumlar