15 Mayıs 2024
  • Manisa25°C
  • İzmir24°C

TFF’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A TEŞEKKÜR

Spor Toto Süper Lig’de 32. haftada oynanan Akhisar Belediyespor Fenerbahçe maçı öncesinde şampiyon olan Fenerbahçeli futbolcuları alkışlarla karşılayan ve çiçek veren Akhisar Belediyespor için kutlama ve teşekkür mesajı yayınladı.

TFF’den Akhisar Belediyespor’a Teşekkür

05 Mayıs 2014 Pazartesi 11:42

Bu haber toplam 3298 defa okunmuştur

TFF’den Akhisar Belediyespor’a Teşekkür
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Spor Toto Süper Lig’de 32. haftada oynanan Akhisar Belediyespor Fenerbahçe maçı öncesinde şampiyon olan Fenerbahçeli futbolcuları alkışlarla karşılayan ve çiçek veren Akhisar Belediyespor  için TFF kutlama ve teşekkür mesajı yayınladı.

TFF’nin internet sitesinde yayımlanan mesajda; “Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Akhisar Belediyespor- Fenerbahçe karşılaşması öncesi sahaya çıkan Fenerbahçeli futbolcuları alkışlarla karşılayan ve şampiyonlukları nedeniyle tebrik eden Akhisar Belediyespor teknik kadrosu ile futbolcularını kutlarız" ifadesine yer verildi.

Centilmence ve Fair Play ruhuna uygun harekete vesile olduğu gerekçesiyle Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kuruluna teşekkür edilen mesajda, "Bu örnek hareketin tüm liglerimizde artarak devamını dileriz" denildi.

TFF’den Akhisar Belediyespor’a Teşekkür

Yorumlar