03 Mayıs 2024
  • Manisa13°C
  • İzmir16°C

TESETTÜR KABAN

Kapalı giyimin dış parça ürünleri içinde gruplanan tesettür kaban çeşitleri Nurhira’nın özenle yaratılmış tesettür giyim satış koleksiyonu içinde yer alıyor.

Tesettür Kaban

16 Mart 2018 Cuma 16:21

Bu haber toplam 4031 defa okunmuştur

Tesettür Kaban

Kapalı giyimin dış parça ürünleri içinde gruplanan tesettür kaban çeşitleri Nurhira’nın özenle yaratılmış tesettür giyim satış koleksiyonu içinde yer alıyor. Üstelik bütçeleri sarsmayan fiyatlar en büyük satış avantajını oluşturuyor.

Soğuk havalarda giyeceğiniz, Nurhira güvencesini taşıyan deve tüyü rengindeki kaşe kabanlar diz altına kadar inmektedir. Ya da dizlerde biten haki renkli ve kürk yaka kaşe kaban ile dış giyimde kış mevsiminde bile zarif bir şıklığı yakalayabilirsiniz. Her kıyafetle uyum sağlayacak renklerde üretilmiş olan tesettür kaban çeşitlerimiz bütün hanımların beğenisini kazanmıştır.

Ürünler Fotoğraflanmıştır

Sitemizde yer alan bütün ürünler önden, arkadan ve yan görünüş olarak fotoğraflanmıştır ve detay açıklamaları belirtilmiştir. Ürün karşılaştırılması, telefonla sipariş, fiyatı düşen çeşitler hakkında kullanıcıya haber verme gibi alışveriş kolaylıklarını sitemiz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. 95 liranın üzeri siparişlerde ise kargo ücreti alınmamaktadır. Bu zevkli dolaşmadan sonra seçtiklerinizi alışveriş sepetinize ekleyecek, yorulmadan kışlık tesettür kaban ihtiyaçlarınızı karşılamış olacaksınız. Kredi kartına taksitlendirme www.nurhira.com adresinden çok daha hesaplı bir alışveriş yapmanızı sağlayacaktır.

Yorumlar