17 Mayıs 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir18°C

TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR’DA FENERBAHÇE HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Süper Lig’de mücadele veren Ege temsilcisi Teleset Mobilya Akhisarspor, Atiker Konyaspor mağlubiyeti ardından konuk edeceği Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bugün tam kadro Yılmaz Atabarut Tesislerinde başladı.

Teleset Mobilya Akhisarspor’da Fenerbahçe hazırlıkları başladı

24 Eylül 2017 Pazar 21:23

Bu haber toplam 2777 defa okunmuştur

Teleset Mobilya Akhisarspor’da Fenerbahçe hazırlıkları başladı
Akhisar Haber Ajansı - AHA

Süper Lig’de mücadele veren Ege temsilcisi Teleset Mobilya Akhisarspor, Atiker Konyaspor mağlubiyeti ardından konuk edeceği Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bugün tam kadro Yılmaz Atabarut Tesislerinde başladı. Düz koşu, 5’e 2 pas ve dar alanda kısa paslaşmanın ardından çalışmalar sona ererken yarın sabah saat 11.00’de çalışmalar devam edecek.

İdman öncesi basın mensuplarına kısa bir açıklama ve ilk kez Konya deplasmanında yeşil-siyahlı formayı giyen Marvin Emnes, artık Konya mağlubiyetini geride bıraktıklarını şimdi Fenerbahçe maçına odaklandıklarını belirterek Teleset Mobilya Akhisarspor’un çok yetenekli futbolcular topluluğundan oluştuğunu ve Fenerbahçe maçında da evinde yenilmezlik serisini sürdüreceklerini belirtti.

Öte Akhisar Belediyespor’da teknik direktör Okan Buruk Bursa ve Konya deplasmanında yaşanan forvet sıkıntısı ardından golcü oyunculara uyarılar yaparak daha dikkatli olmalarını istedi. Yeşil-Siyahlılar yarın saat 11.00’de Fenerbahçe maçı hazırlıklarına kaldıkları yerden devam edecek.

(BG)

teleset-mobilya-akhisarspor’da-fenerbahce-hazirliklari-basladi-(1).jpgteleset-mobilya-akhisarspor’da-fenerbahce-hazirliklari-basladi-(2).jpgteleset-mobilya-akhisarspor’da-fenerbahce-hazirliklari-basladi-(3).jpgteleset-mobilya-akhisarspor’da-fenerbahce-hazirliklari-basladi-(4).jpgteleset-mobilya-akhisarspor’da-fenerbahce-hazirliklari-basladi-(5).jpgteleset-mobilya-akhisarspor’da-fenerbahce-hazirliklari-basladi-(6).jpgteleset-mobilya-akhisarspor’da-fenerbahce-hazirliklari-basladi-(7).jpgteleset-mobilya-akhisarspor’da-fenerbahce-hazirliklari-basladi-(8).jpgteleset-mobilya-akhisarspor’da-fenerbahce-hazirliklari-basladi-(9).jpgteleset-mobilya-akhisarspor’da-fenerbahce-hazirliklari-basladi-(10).jpg

Yorumlar