30 Nisan 2024
  • Manisa21°C
  • İzmir24°C

TAVLI GROUP, MANİSA VATAN VE UNİVERSAL HOSPİTAL HASTANELERİNİ SATIN ALDI

Manisa Vatan ve Universal Hospıtal hastanelerinin yeni sahibi Akhisarlı işadamı Alkan Tavlı oldu.

Tavlı Group, Manisa Vatan ve Universal Hospital hastanelerini satın aldı

03 Şubat 2020 Pazartesi 16:59

Bu haber toplam 12734 defa okunmuştur

Tavlı Group, Manisa Vatan ve Universal Hospital hastanelerini satın aldı
Haber Merkezi

Manisa Vatan ve Universal Hospıtal hastanelerinin yeni sahibi Akhisarlı işadamı Alkan Tavlı oldu. Manisa gündeminde uzun süreden beri merak edilen Universal Hospıtal ve Vatan Hastaneleri Tavlı Group tarafından satın alındı.

Hastanelerin yeni sahibi Tavlı Group yönetim kurulu başkanı Alkan Tavlı; Bodrum başta olmak üzere Türkiye’nin bir çok yerinde işletmesi bulunan Tavlı Group Akaryakıt, turizm, inşaat, gıda sektörlerindeki faaliyet alanlarına sağlık sektörünü de eklemiş oldu.

Sağlık turizmine de çok önem vereceklerini açıklayan Tavlı Group yönetim kurulu Başkanı Alkan Tavlı;"Hastanelerin komple yenilenip çok farklı bir konseptle yılsonunda hizmete açılacağı söyledi. Halkımıza sağlık hizmeti verirken şehrimizin istihdamına da önemli katkılar sağlayacağının müjdesini de verdi.     

Akhisar CHP Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu  

Hastanenin yeni sahibi Alkan Tavlı, geçtiğimiz Kasım ayında Akhisar ilçesinde CHP Belediye Başkan aday adayı olmuştu.

universak-hospital-hastanesi-(1).jpguniversak-hospital-hastanesi-(2).jpguniversak-hospital-hastanesi-(3).jpguniversak-hospital-hastanesi-(4).jpguniversak-hospital-hastanesi-(5).jpguniversak-hospital-hastanesi-(6).jpguniversak-hospital-hastanesi-(7).jpguniversak-hospital-hastanesi-(8).jpguniversak-hospital-hastanesi-(9).jpg

Yorumlar