21 Mayıs 2024
  • Manisa29°C
  • İzmir28°C

T.M. AKHİSARSPOR’DA PORTEKİZLİ OYUNCUDAN MESAJ

Süper Lig’de 5 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Ege temsilcisi Teleset Mobilya Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupasında yarın konuğu olacak Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını bugün tamamladı

T.M. Akhisarspor’da Portekizli oyuncudan mesaj

27 Kasım 2017 Pazartesi 11:44

Bu haber toplam 3985 defa okunmuştur

T.M. Akhisarspor’da Portekizli oyuncudan mesaj
Akhisar Haber Ajansı - AHA

Süper Lig’de 5 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Ege temsilcisi Teleset Mobilya Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupasında yarın konuğu olacak Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını bugün tamamladı. Yeşil siyahlılar bugün İzmir’den Ankara’ya havayolu ile gidip burada maç saatini bekleyecek.

Lig’de yaşanan sıkıntıları aşmak isteyen Yeşil siyahlılarda Portekizli oyuncu Miguel Lopes sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, “takım çalışmasında herkesin görevi ve sorumluluğu önemlidir. Hepimiz sonuçtan sorumluyuz. Bazen işler iyi gitmediğinde bir araya gelmek ve tekrar işleri yoluna koymak da bizim görevimizdir” dedi.

Teleset Mobilya Akhisarspor’da sakatlıkları süren Ömer Bayram ve Serginho, kupa maçı kadrosunda yer alamıyor. Yarın saat 14.45’de TCDD Ankara Demirspor Stadında yapılacak Ziraat Türkiye Kupası 5.tur ilk maçında karşılaşmayı Abdullah Yılmaz yönetirken yardımcıları ise Ahmet Şimşek ve Burak Cansız görev yapacağı bildirildi.

(BG)
 

Yorumlar