08 Mayıs 2024
  • Manisa26°C
  • İzmir25°C

T.M. AKHİSARSPOR ZORLU FİKSTÜRÜ AZ KAYIPLA GEÇİRMEYİ HEDEFLİYOR

Süper Lig’in 12’inci haftasında Beşiktaş’ın konuğu olacak Teleset Mobilya Akhisarspor’da 3 haftadır diz bölgesinden sakat olan Olcan Adın takımla birlikte çalışmalara başladı.

T.M. Akhisarspor zorlu fikstürü az kayıpla geçirmeyi hedefliyor

14 Kasım 2017 Salı 10:56

Bu haber toplam 2279 defa okunmuştur

T.M. Akhisarspor zorlu fikstürü az kayıpla geçirmeyi hedefliyor
Akhisar Haber Ajansı - AHA

Süper Lig’in 12’inci haftasında Beşiktaş’ın konuğu olacak Teleset Mobilya Akhisarspor’da 3 haftadır diz bölgesinden sakat olan Olcan Adın takımla birlikte çalışmalara başladı. Teknik Direktör Okan Buruk’un Olcan’a Beşiktaş karşısında forma şansı vermesi bekleniyor.

Yılmaz Atabarut Tesislerinde tam kadro Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren yeşil siyahlılar Teknik Direktör Okan Buruk, zorlu bir ekiple mücadele edeceklerini ancak takımına güvendiğini belirterek en az 1 puan ile dönmek istediklerini ifade etti. Her amaç olduğu gibi Beşiktaş deplasmanında sahaya 3 puan çıkacaklarını ifade eden Buruk, “Hedefimiz artık daha yüksek puanlar almak. Ancak çok zor bir ligde oynuyoruz, her takım her takımı yenebilir. İlk yarını sonuna kadar zorlu bir fikstürümüz var, bu fikstürü doğru bir şekilde geçtikten sonra ikinci yarı kendimiz için daha doğru bir hedef seçebiliriz" dedi.

(BG)
t.m.-akhisarspor-zorlu-fiksturu-az-kayipla-gecirmeyi-hedefliyor-(1).jpgt.m.-akhisarspor-zorlu-fiksturu-az-kayipla-gecirmeyi-hedefliyor-(2).jpgt.m.-akhisarspor-zorlu-fiksturu-az-kayipla-gecirmeyi-hedefliyor-(3).jpgt.m.-akhisarspor-zorlu-fiksturu-az-kayipla-gecirmeyi-hedefliyor-(4).jpgt.m.-akhisarspor-zorlu-fiksturu-az-kayipla-gecirmeyi-hedefliyor-(5).jpgt.m.-akhisarspor-zorlu-fiksturu-az-kayipla-gecirmeyi-hedefliyor-(6).jpgt.m.-akhisarspor-zorlu-fiksturu-az-kayipla-gecirmeyi-hedefliyor-(7).jpgt.m.-akhisarspor-zorlu-fiksturu-az-kayipla-gecirmeyi-hedefliyor-(8).jpg

Yorumlar