20 Mayıs 2024
  • Manisa16°C
  • İzmir18°C

SU KULLANICI ÖRGÜTLERİ, SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ SEMPOZYUMU SONA ERDİ

Antalya Lara Kervansaray Hotel'in Amozonit, Azurit ve Ametist Salonlarında gerçekleştirilen “Su Kullanıcı Örgütleri, Sorunları ve Çözüm Önerileri” Sempozyumu sona erdi.

Su Kullanıcı Örgütleri, Sorunları ve Çözüm Önerileri Sempozyumu Sona Erdi

04 Aralık 2013 Çarşamba 21:40

Bu haber toplam 2931 defa okunmuştur

Su Kullanıcı Örgütleri, Sorunları ve Çözüm Önerileri Sempozyumu Sona Erdi
Antalya : (Kenan MOLLA)

Antalya Lara Kervansaray Hotel'in Amozonit, Azurit ve Ametist Salonlarında gerçekleştirilen “Su Kullanıcı Örgütleri, Sorunları ve Çözüm Önerileri” Sempozyumu sona erdi. Türkiye Sulama Kooperatifleri Merkez Birliği (TÜS-KOOPBİR) ile Sulama Birlikleri Derneği (SuBirDer) ile ortaklaşa düzenlenen ve “Su Kullanıcı Örgütleri, Sorunları ve Çözüm Önerileri” Sempozyumda sulama sektörü ve kooperatifçiliğin sorunlarının tartışıldığı sempozyum gala yemeği ile sona erdi.

TÜS-KOOPBİR Halis Uysal ve SuBirDer Başkanı Mehmet Ergücen, Gala yemeğine katılan üyelere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Gala yemeğinde gönüllerince eğlendiler

Antalya Lara Kervansaray Hotel'in Amozonit, Azurit ve Ametist Salonlarında düzenlenen gece gala yemeğine katılan TÜS-KOOP-BİR ve SuBirDer Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve delegeleri gönüllerince eğlendiler. Gecede sahne alan Ali Yüksel ve arkadaşları bir birinden güzel şarkıları geceye ayrı bir renk katarken gala yemeği gece geç saatlere kadar devam etti.






















































Yorumlar