30 Nisan 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir24°C

SPOR CAMİASINDAN SEFER CAVLICA’NIN VEFATI SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Akhisar’ın sevilen Beden Eğitim Öğretmenlerinden Sefer Cavlıca (58) uzun süredir tedavi gördüğü rahatsızlıktan hastalıktan kurtulamayarak Edremit’teki evinde vefat etti. 1979-1981 yıllarında Akhisarspor’un santrafor olarak formasını giyen ve daha sonra Ga

Spor Camiasından Sefer Cavlıca’nın vefatı sevenlerini üzdü

16 Mart 2012 Cuma 16:40

Bu haber toplam 4766 defa okunmuştur

Sefer Cavlıca’nın vefatı sevenlerini üzdü
Akhisar: (Kenan MOLLA)

            Akhisar’ın sevilen Beden Eğitim Öğretmenlerinden Sefer Cavlıca (58) uzun süredir tedavi gördüğü rahatsızlıktan hastalıktan kurtulamayarak Edremit’teki evinde vefat etti. 1979-1981 yıllarında Akhisarspor’un santrafor olarak formasını giyen ve daha sonra Gayri Federe takımlarından Güneş spor’un da formasını giyen, Akhisar Atatürk İlköğretim Okulun Beden Eğitimi Öğretmenliğini yapan Demircili Emekli Beden Eğitim Öğretmeni Sefer Cavlıca’nın vefatı sevenlerini üzdü.

            Emekli Beden Eğitim Öğretmeni Ruhsar Cavlıca ile evli ve Başak ve Burçak Cavlıca’nın babası Demircili Emekli Beden Eğitim Öğretmeni Sefer Cavlıca’nın cenazesi 17 Mart Cumartesi günü, Edremit Bekir Efendi Camisinde kılınacak öğle namazına müteakip Edremit Avcılar Köyü mezarlığında toprağa verilecek.

Yorumlar