07 Mayıs 2024
  • Manisa12°C
  • İzmir14°C

SICAK EYLÜL AYINDA SERİNLEMEK İÇİN GÜLBEYAZ OLİMPİK YÜZME HAVUZUNU TERCİH EDİN

En sıcak Eylül ayı olarak gösterilen bugünlerde sizlerde serinlemek için Gülbeyaz Olimpik havuzlarını tercih edebilirsiniz.

Sıcak Eylül ayında serinlemek için Gülbeyaz Olimpik yüzme havuzunu tercih edin

16 Eylül 2017 Cumartesi 14:44

Bu haber toplam 3661 defa okunmuştur

Sıcak Eylül ayında serinlemek için Gülbeyaz Olimpik yüzme havuzunu tercih edin
Haber Merkezi

En sıcak Eylül ayı olarak gösterilen bugünlerde sizlerde serinlemek için Gülbeyaz Olimpik havuzlarını tercih edebilirsiniz. Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet alanı yanında bulunan Gülbeyaz Olimpik havuzunda yüzme keyifleri devam ediyor.

Ege bölgesinin en iyi hizmet veren Gülbeyaz Yüzme Havuzu sezonu uzatarak hizmet vermeye devam ediyor. Cuma günleri ise halk günü olarak 15 TL indirimli hizmet ise devam ediyor.


sicak-eylul-ayinda-serinlemek-icin-gulbeyaz-olimpik-yuzme-havuzunu-tercih-edin-(1).jpgsicak-eylul-ayinda-serinlemek-icin-gulbeyaz-olimpik-yuzme-havuzunu-tercih-edin-(2).jpgsicak-eylul-ayinda-serinlemek-icin-gulbeyaz-olimpik-yuzme-havuzunu-tercih-edin-(3).jpgsicak-eylul-ayinda-serinlemek-icin-gulbeyaz-olimpik-yuzme-havuzunu-tercih-edin-(4).jpgsicak-eylul-ayinda-serinlemek-icin-gulbeyaz-olimpik-yuzme-havuzunu-tercih-edin-(6).jpgsicak-eylul-ayinda-serinlemek-icin-gulbeyaz-olimpik-yuzme-havuzunu-tercih-edin-(8).jpgsicak-eylul-ayinda-serinlemek-icin-gulbeyaz-olimpik-yuzme-havuzunu-tercih-edin-(7).jpgsicak-eylul-ayinda-serinlemek-icin-gulbeyaz-olimpik-yuzme-havuzunu-tercih-edin-(9).jpg

Yorumlar