04 Mayıs 2024
  • Manisa11°C
  • İzmir14°C

SEVGİ ÇOCUKLARI DERNEĞİ, GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

Akhisar Sevgi Çocukları Derneği Kurum Müdürü Nuray Bayraktar, öğretmenler Filiz Biçerer, Tansel Evci, Fatma Düzgünsıvacı, öğrenciler Avni İşcan, Buket Topal, Fatih Aktoprak ile birlikte Akhisar’ın ilk haber portalı olan Akhisar Haber Ajansını ziyaret eder

Sevgi Çocukları Derneği, gazeteciler günümüzü kutladı

10 Ocak 2018 Çarşamba 13:37

Bu haber toplam 2112 defa okunmuştur

Sevgi Çocukları Derneği, gazeteciler günümüzü kutladı
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Akhisar Sevgi Çocukları Derneği Kurum Müdürü Nuray Bayraktar, öğretmenler Filiz Biçerer, Tansel Evci, Fatma Düzgünsıvacı, öğrenciler Avni İşcan, Buket Topal, Fatih Aktoprak ile birlikte Akhisar’ın ilk haber portalı olan Akhisar Haber Ajansını ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladılar.

Akhisar Haber Ajansının Paşa Mahallesi 13 Sokak 16 numaradaki bürosunu ziyaret eden Akhisar Sevgi Çocukları Derneği Kurum çalışanları ve öğrencileri Akhisar Haber Ajansı imtiyaz sahibi ve Yöneticisi Kenan Molla karşıladı.

Sevgi Çocukları Derneği Kurum Müdürü Nuray Bayraktar;" Çalışan gazetecilerin yapmış oldukları görev halkı bilgilendirme ve kamuoyu oluşturmak olduğu için görevlerinin kutsallığına saygı duyuyoruz. İlçede iyi bir yayıncılık yapıyorsunuz ve Akhisarlıların sitenizi iyi takip ediyor. 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar; görevlerinde başarılar dileriz" dedi.

Akhisar Haber İmtiyaz sahibi ve Yönetici Kenan Molla;" Böyle önemli bir günde Haber Ajansımızı ziyaret etmeniz bizleri mutlu etti. 10 Ocak çalışan Gazeteciler gününü kutlamanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

kmo_5043.jpgkmo_5045.jpgkmo_5048.jpg

Yorumlar