04 Mayıs 2024
  • Manisa13°C
  • İzmir20°C

SEVCAN İLE YAŞAR EVLENDİ

Sevcan Özkan ile Yaşar Özalp uzun süreden beri sürdüğü arkadaşlığını Güplüce Düğün Salonunda yaptığı düğün ile evlenerek muratlarına erdiler. Akhisar'ın Hanpaşa köyünden Emine-Mustafa Özkan'ın küçük kızı Sevcan Özkan ile Akhisar'ın eski Terzilerinden Yaşa

Sevcan ile Yaşar evlendi

09 Temmuz 2010 Cuma 13:49

Bu haber toplam 10858 defa okunmuştur

Sevcan ile Yaşar evlendi
Akhisar : (Kenan MOLLA)

            Sevcan Özkan ile Yaşar Özalp uzun süreden beri sürdüğü arkadaşlığını Güplüce Düğün Salonunda yaptığı düğün ile evlenerek muratlarına erdiler. Akhisar'ın Hanpaşa köyünden Emine-Mustafa Özkan'ın küçük kızı Sevcan Özkan ile Akhisar'ın eski Terzilerinden Zeki-Emel Özalp'ın Aselsan Benzin İstasyonunda çalışan oğlu Yaşar Özalp ile mutluluğa giden yolda nikâh defterine imzayı atarak dünya evine girdiler.

           Güplüce Düğün Salonunda yapılan düğün ile evlenen ve Mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftler salona alkışlar altında girdiler. Mutlulukları yüzlerinden okunan genç çiftler Sevcan-Yaşar gece boyunca pistten inmediler bol bol dans ve oyun oynadılar. Düğün törenine katlan eş, dost, akraba ve misafirler de pistte Sevcan-Yaşar Özalp'i yalnız bırakmadılar. Düğün töreni geç saatlere kadar devam etti.

































Yorumlar