06 Mayıs 2024
  • Manisa26°C
  • İzmir26°C

SATRANÇTA DOSTLUK MAÇI!

Akhisar Belediye Spor satranç takımı ile Akhisar Koleji satranç takımları dostluk maçında buluştular.Akhisar Durullar Gıda Sanayi sponsor olduğu ve  Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek lisanslı oyuncusu olarak oynadığı Turnuvayı Akhisar Beled

Satrançta Dostluk Maçı!

10 Mayıs 2006 Çarşamba 10:39

Bu haber toplam 2298 defa okunmuştur

Satranç’ta dostluk maçı

AKHİSAR: (Kenan MOLLA)
        
Akhisar Belediye Spor satranç takımı ile Akhisar Koleji satranç takımları dostluk maçında buluştular.Akhisar Durullar Gıda Sanayi sponsor olduğu ve  Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek lisanslı oyuncusu olarak oynadığı Turnuvayı Akhisar Belediyespor satranç takım kaptanı Doktor Tuncay Şen organize etti.
          Dostluk maçında Başhakem  uluslar arası hakem Kıyasettn Aydın ile Yeter Bölükbaşı  görev yaptı. İki Maç üzerinden yapılan turnuvada ilk turu 5.5-0.5 Akhisar Belediye Spor kazandı. İkinci maçı 6-0 Akhisar Belediye Spor kazanmıştır. Akhisar Durullar Gıda sanayi adına  Mustafa Durul “Böyle bir organizasyona sponsorluk etmekle kıvanç duyduk. Bu tür etkinlikleri her zaman destekleyeceklerini “belirtti.
          Akhisar kaymakamı Mustafa Çek” Üniversite yıllarında satranç turnuvalarına katıldığını Akhisar’da satrancın çok gelişmiş olduğunu gördüm ve bundan mutluluk duydum” dedi.
          Akhisar Belediye Spor adına  Doktor Tuncay Şen Turnuvaya  sponsor olan Durular Gıda sanayini ve görev yapan hakemler Kıyasettin Aydın ve Yeter Bölükbaşı’nı kutladı.Turnuvada her iki takıma kupa tüm oyunculara madalya ve plaket verilirken , Kaymakam Mustafa Çek’e Akhisar satrancına yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi.







Yorumlar