04 Mayıs 2024
  • Manisa12°C
  • İzmir15°C

ŞAHİT HASAN ACAR İLKÖĞRETİM OKULUNDAN DAYANIŞMA GECESİ

Akhisar 3. Bölge Okullarından Şehit Hasan Acar İlköğretim Okulu okul aile birliği düzenlediği birlik ve dayanışma gecesinde bir araya geldi. Okul aile birliği başkanı Yalçın Çalışkan yaptığı açıklamasında 3. bölge okulu olma dezavantajından dolayı protoko

Şahit Hasan Acar İlköğretim Okulundan Dayanışma Gecesi

28 Mart 2010 Pazar 00:43

Bu haber toplam 3591 defa okunmuştur

Şahit Hasan Acar İlköğretim Okulundan Dayanışma Gecesi
Akhisar (Kenan MOLLA)

Akhisar 3. Bölge Okullarından Şehit Hasan Acar İlköğretim Okulu okul aile birliği düzenlediği birlik ve dayanışma gecesinde bir araya geldi. Okul aile birliği başkanı Yalçın Çalışkan yaptığı açıklamasında 3. bölge okulu olma dezavantajından dolayı protokol üyelerini ısrarla daveti üzerine gelmemesinden dolayı üzüntü duyduklarını belirtti.

Çalışkan sözlerine şöyle devam etti; “okulumuz yanında çok amaçlı bir kültür salonu planımızı okul aile birliği olarak tüm gayretlerimizi sarf ederek çalışmaktayız. Çocuklarımızın daha iyi bir eğitim ortamını hak ettiklerine inanıyoruz. Bundan dolayı tüm okul aile birliği üyelerimiz ile birlikte var gücümüz ile çalışarak çok amaçlı kültür salonunu okulumuza kazandıracağımıza inanıyorum” dedi.

Akhisar Zeytinliova yolu üzerinde bulunan Cafer'in Yeri Restaurant da bir araya gelen okul aile birliği Başkan Yardımcısı Mesut Cansever, üyeler Mehmet Dursun, Abdullah Pala, Hasan Kavuşan, Sümeyra Genç, Hanife Sevimli, Muazzez Yanar ve bir çok veli geceye iştirak etti.
















Yorumlar