30 Nisan 2024
  • Manisa13°C
  • İzmir16°C

SAFTİRİK GREG’İN GÜNLÜĞÜ KİTAP SERİSİ KİTAP365'TE

Dünya üzerinde en fazla okunma başarısı gösterilen kitaplar arasında olan Saftirik Greg’in Günlüğü isimli kitap serisi, günümüzde halen etkileşimini korumaya devam ettirmektedir.

Saftirik Greg’in Günlüğü Kitap Serisi Kitap365'te

06 Ağustos 2018 Pazartesi 15:44

Bu haber toplam 1409 defa okunmuştur

Saftirik Greg’in Günlüğü Kitap Serisi Kitap365'te

Dünya üzerinde en fazla okunma başarısı gösterilen kitaplar arasında olan Saftirik Greg’in Günlüğü isimli kitap serisi, günümüzde halen etkileşimini korumaya devam ettirmektedir. Daha çok çocuklara yönelik bir kitap türü olan saftirik greg’in günlüğü serisi, akıcı bir yazım dili ile birlikte eğlenceli hikayeleri ele almıştır. Sadece eğlence değil, aynı zamanda çocukların eğitiminde büyük rol oynayabilecek, eğitici konuları da kitap içerisinde bulabilmek mümkündür.

Dünyanın en çok ilgi gören kitaplarından olan Saftirik Greg’in Günlüğü serisi, erkek-kadın, çocuk-yaşlı, herkesin büyük bir keyif ile okuyabileceği bir kitaptır. Normalde İngilizce olarak kaleme alınan bu kitap, profesyonel çevirmenler tarafından tüm dünyanın dillerine uygun olabilecek bir şekilde çevirilmiş ve dünyanın dört bir tarafında halen satılmaya devam edilmektedir.

Toplamda 12 seriden oluşan bu kitap, yeni çıkacak olan 13. Serisinin müjdesini sevenlerine duyurmuştur. Kısa süre içerisinde birçok kitapevi, kırtasiye veya kitap mağazası gibi yerlerde kolaylıkla bulabileceğiniz Saftirik Greg’in Günlüğü kitabı, uygun fiyatlardan satışa sunulacaktır. Dünyanın en iyi 100 yazarından birisi olarak kabul edilen Jeff Kinney, başarılı bir konuyu ele alarak çocukları eğlendirmeyi başarmaktadır.

Kitabı okumaya 13. Serisinden değil, 1. Serisinden başlamanız tavsiye edilmektedir. Harika bir şekilde sürükleyici özelliği olan bu kitap serisini, birkaç haftada bitirebilmek mümkün olacaktır. Özellikle Amerika’da ülkenin en çok sattığı kitaplardan birisi olan Saftirik Greg’in Günlüğü kitap serisi, Türkiye’de de büyük bir ilgi görmeye devam etmektedir.

Yorumlar