09 Mayıs 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir19°C

SAADET VE GELECEK PARTİSİNİN BÜYÜKŞEHİR BAŞKAN ADAYI SELÇUK ÖZDAĞ AKHİSAR’DA

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan ortak adayı Doçent Doktor Selçuk Özdağ, Akhisar’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Özdağ, Saat 12.00’de Akhisar Belediyesi

Saadet ve Gelecek Partisinin Büyükşehir Başkan adayı Selçuk Özdağ Akhisar’da

21 Şubat 2024 Çarşamba 14:05

Bu haber toplam 925 defa okunmuştur

Saadet ve Gelecek Partisinin Büyükşehir Başkan adayı Selçuk Özdağ Akhisar’da

Akhisar Haber Ajansı

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan ortak adayı Doçent Doktor Selçuk Özdağ, Akhisar’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Özdağ, Saat 12.00’de Akhisar Belediyesi Kültür Park Gölet Alanı Büyük Salonda partililerle buluştu.

Akhisar Saadet Partisi ve Gelecek Partisi ortak adayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Özdağ ile birlikte Akhisar Erzurumlular ve Erzurum'u Sevenler, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, daha sonra Şehit Teğmen Tahir ün caddesi esnaf ziyaretleri, Çarşamba Pazar yeri ziyaretleri, Muhtarlar Derneği, Gaziler Derneği, Şehit Aileleri Derneği, Cemevi, Romanlar derneği, Birinci Nakliye ve İkinci Nakliye Caddesi esnaf ziyaretleri, saat 18.00’de Ziraat Odası toplantı salonunda Saadet Partisi ve Gelecek Partisi İlçe Başkanları, Belediye Başkan adayları ve Meclis üyeleriyle yaptığı toplantıyla Akhişsar Ziyaretleri sona erdi.




















Yorumlar