05 Mayıs 2024
  • Manisa22°C
  • İzmir23°C

PIRLANTA YÜZÜK

Pırlanta ve diğer madenler genellikle basınç ile korunmuş bir şekilde muhafaza edilirler. Bu gibi değerli madenlerde genellikle renkler sarı ya da solgun bir şekilde görülür.

Pırlanta Yüzük

29 Ocak 2020 Çarşamba 01:13

Bu haber toplam 1632 defa okunmuştur

Pırlanta Yüzük

Pırlanta ve diğer madenler genellikle basınç ile korunmuş bir şekilde muhafaza edilirler. Bu gibi değerli madenlerde genellikle renkler sarı ya da solgun bir şekilde görülür. Bu sebeple eşsiz bir görünüme sahip olarak nitelendirilebilirler. Madenlerinden çıkarılıp, işlenen ve ardından kesimi gerçekleştirilen pırlanta daha sonra takı halini alır. Pırlanta yüzük de bu takılarsan bir tanesidir. Renkler, 4C hususunun ardından pırlanta yüzüklerde en önemli etken olarak karşımıza çıkar.  Bu konunun ana nedeninden en belirgini, insanların pırlantanın rengine göre bir değerlendirme yapması ve satın almasıdır.

Pırlanta Yüzük Alırken Dikkat Edilecek Noktalar Nelerdir?

 Başta da belirttiğimiz gibi pırlanta yüzük seçiminde dikkat edilecek en önemli kısım kesinlikle renk hususudur. Bir pırlantanın ne kadar değerli olduğunu rengi ve ağırlığı yeni boyutu belirler. Pırlanta yüzük ne kadar büyük boyutlu ise o kadar daha değerli ve daha göze hoş gelen şekilde olacaktır. Bu hususta pırlanta satın alınırken bu konu hakkında bilgi sahibi olmak ve bu kriterlere dikkat etmek gerekir. Detaylar için; https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-tektas-yuzukler

Yorumlar