28 Nisan 2024
  • Manisa16°C
  • İzmir14°C

ÖZEL YÜKSEL ANADOLU LİSESİ ERKEN KAYIT AVANTAJLARINI KAÇIRMAYIN

2000 yılından bu güne kadar başta Akhisar olmak üzere ülkemizin her köşesine hitap etmek amacıyla kurulan Özel Yüksel Anadolu Lisesi’nin 2018-2019 eğitim öğretim yılı kayıtları devam etmektedir.

Özel Yüksel Anadolu Lisesi erken kayıt avantajlarını kaçırmayın

02 Ağustos 2018 Perşembe 11:39

Bu haber toplam 2116 defa okunmuştur

Özel Yüksel Anadolu Lisesi erken kayıt avantajlarını kaçırmayın

 2000 yılından bu güne kadar başta Akhisar olmak üzere ülkemizin her köşesine hitap etmek amacıyla kurulan Özel Yüksel Anadolu Lisesi’nin 2018-2019 eğitim öğretim yılı kayıtları devam etmektedir. Sınırlı sayıda olan kontenjan için siz değerli velilerimize özel imkanlar sunmaktayız.

 Hilaliye Eğitim Vakfına ikinci bir kanat olma misyonuyla yola çıkan Özel Yüksel Anadolu Lisesi değerlerine bağlı, ideallerinin peşinde ilerleyen, kendini gerçekleştirebilen gençler yetiştirme hedefinden hiç ayrılmamıştır.

 Bu sene sınava hazırladığı her bir öğrenci hedeflediği puanlara ulaşırken, Türkiye’de ilk 300’ün içine giren öğrencilerimizde olmuştur.

 Özel Yüksel Anadolu Lisesinin eğitimdeki tecrübesi ve uzman kadrosuyla kıymetli gençlere bir çok burs imkanı sağlamaktadır. Burslardan bazıları;

 %0-2 dilimdeki öğrencilere % 100

%2-3 dilimdeki öğrencilere %75

%3-5 dilimdeki öğrencilere %50

%5-7 dilimdeki öğrencilere %25

Böyle sıralayabiliriz. Sizde size uygun burs olanaklarını öğrenmek için okulumuzla irtibata geçebilirsiniz.

 Okulumuz yatılı olarak da hizmet vermektedir. 

 Okulumuz öğrencileri devlet teşvikinden de yararlanabilmektedir.

 Siz değerli velilerimiz için hazırlanan özel indirimler ve sınırlı sayıda olan kayıt avantajlarından yararlanmanız adına tüm velilerimizi ve gençleri okulumuza davet ediyoruz.


ozel-yuksel-2018-akhisar-haber-5.png

Yorumlar