07 Mayıs 2024
  • Manisa12°C
  • İzmir16°C

ÖZEL MERKEZ LİSESİ ÖĞRENCİLERİ 23.İZMİR KİTAP FUARINDA

Özel Merkez Lisesi Edebiyat Zümresinin girişimleriyle organize edilen geziyle öğrenciler 23.İzmir Kitap Fuarında kitaplarla buluşturuldu.

Özel Merkez Lisesi öğrencileri 23.izmir kitap fuarında

17 Nisan 2018 Salı 09:45

Bu haber toplam 2517 defa okunmuştur

Özel Merkez Lisesi öğrencileri 23.izmir kitap fuarında

Özel Merkez Lisesi Edebiyat Zümresinin girişimleriyle organize edilen geziyle öğrenciler  23.İzmir Kitap Fuarında kitaplarla buluşturuldu.

Özel Merkez Lisesi öğrencilerinin büyük bir istekle katıldığı gezi başta Türkçe öğretmenleri olmak üzere herkesi çok mutlu etti. Öğrenciler fuarda bulunan yazarlarla hem konuşma fırsatı yakaladı hem de kitaplarını imzalattılar.

Özel Merkez Lisesi Edebiyat Zümresi Başkanı Ali Karadeniz Bu geziyle öğrencilerimizin kitap okuma zevklerini ve alışkanlıklarını geliştirmeyi amaçladık. Öğrencilerimiz bu geziyle farklı yayınevlerinin kitaplarını takip etme imkanını da buldular”dedi. Kitap fuarında geçirilen zamandan sonra dönüş yolunda Forum Bornova’da öğrenciler keyifli saatler geçirdi.

ozel-merkez-lisesi-ogrencileri-23.izmir-kitap-fuarinda-(1).jpgozel-merkez-lisesi-ogrencileri-23.izmir-kitap-fuarinda-(2).jpgozel-merkez-lisesi-ogrencileri-23.izmir-kitap-fuarinda-(3).jpgozel-merkez-lisesi-ogrencileri-23.izmir-kitap-fuarinda-(4).jpgozel-merkez-lisesi-ogrencileri-23.izmir-kitap-fuarinda-(5).jpgozel-merkez-lisesi-ogrencileri-23.izmir-kitap-fuarinda-(6).jpgozel-merkez-lisesi-ogrencileri-23.izmir-kitap-fuarinda-(7).jpgozel-merkez-lisesi-ogrencileri-23.izmir-kitap-fuarinda-(8).jpgozel-merkez-lisesi-ogrencileri-23.izmir-kitap-fuarinda-(9).jpgozel-merkez-lisesi-ogrencileri-23.izmir-kitap-fuarinda-(10).jpg

Yorumlar