28 Nisan 2024
  • Manisa16°C
  • İzmir14°C

ÖZEL AKHİSAR HASTANESİ’NDEN DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ZİYARETİ

Özel Akhisar Hastanesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Özel Akhisar Hastanesi’nden Dünya Engelliler Günü ziyareti

01 Aralık 2017 Cuma 17:23

Bu haber toplam 3908 defa okunmuştur

Özel Akhisar Hastanesi’nden Dünya Engelliler Günü ziyareti
Haber Merkezi

Özel Akhisar Hastanesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarete, Otelcilik Hizmetleri Müdürü Buket İsalar, Satın alma Müdürü Nuri Aksan, Finans Yetkilisi Şengül Şirin, Bilgi İşlem Personeli Sercan Erkan katılarak çiçek ve hediyeler takdim ettiler.

Otelcilik Hizmetleri Müdürü Buket İsalar, “Engelleri kaldırmak lazım, biz bütün engelli vatandaşlarımızı özel görüyoruz. Her engellinin topluma daha iyi kazandırılmasının önemini vurgulayarak tüm engellilerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlayarak, yaşama sevinçlerinin kat kat artacağı güzel günler diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Müdürü Kadriye Çokan, “Her yıl yaptığınız bu güzel ziyaretler bizleri oldukça onure ediyor, Özel Akhisar Hastanesi’ne ve sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz”. dedi.

img_9178.jpgimg_9181.jpgimg_9187.jpg

Yorumlar