20 Mayıs 2024
  • Manisa17°C
  • İzmir19°C

ÖMER İŞÇİ, YENİ ÇARŞAMBA PAZARI VE KATLI OTOPARK MÜJDESİ VERDİ

Cumhur İttifakının Başkan Adayı Akhisarlılara otoparklı pazar yeri ve katlı otopark projesini açıkladı. Ömer İşçi, Akhisar'da mevcut olan Çarşamba Pazar Yerinin ihtiyacı yeteri kadar

Ömer İşçi, Yeni Çarşamba pazarı ve katlı otopark müjdesi verdi

25 Mart 2024 Pazartesi 08:59

Bu haber toplam 860 defa okunmuştur

Ömer İşçi, Yeni Çarşamba pazarı ve katlı otopark müjdesi verdi

Haber Merkezi

Cumhur İttifakının Başkan Adayı Akhisarlılara otoparklı pazar yeri ve katlı otopark projesini açıkladı. Ömer İşçi, Akhisar'da mevcut olan Çarşamba Pazar Yerinin ihtiyacı yeteri kadar karşılamadığını dile getirerek, pazarcı esnafı ve vatandaşlara müjde verdi.

İşçi, pazar yerinin dayanıksızlığına ve yetersizliğine dikkat çekti. Özellikle tuhafiyeci esnafının pazar yerinde yer bulamadığı için dışarıda kaldığını belirten başkan adayı, esnafın kış aylarında zor şartlar altında çalıştığını belirtti.

Aynı zamanda pazar yerinde otopark sıkıntısının da olduğunu dile getiren İşçi, bu konuda pazarcı esnafından çok talep olduğunu bu nedenle daha büyük ve otopark kapasitesi daha fazla olan bir Çarşamba Pazar Yerinin yapılmasının Akhisar için zorunlu ihtiyaç olduğunu belirtti.

Proje kapsamında, çarşamba pazarının komple yenilenerek, daha büyük ve kullanışlı bir pazar yeri için bir kat daha yukarıya taşınmasıyla otoparklı pazar alanı yapılmasının, haftanın diğer günlerinde ise bu alanın otopark ihtiyacını karşılamak üzere kullanılmasının hedeflendiğini aktardı.

AKHİSAR'A KATLI OTOPARK SÖZÜ

Akhisar'ın nüfusunun artmasıyla birlikte, şehrin genelinde otopark sıkıntısının yaşandığını belirten Ömer İşçi, bu sorunu hayata geçirecekleri katlı otopark ile çözmeyi hedeflediklerini dile getirdi.Hizmete sunulacak katlı otoparkın aynı zamanda Akhisar'a gelir getirmesi bakımından da katkı sağlayacağını vurguladı.

ic-kapak-001.jpgkapak-041.jpg

Yorumlar