19 Mayıs 2024
  • Manisa22°C
  • İzmir25°C

ÖĞRENCİLER VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ ANAMAS’I ZİYARET ETTİ

Akhisar Gazi-Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu İlköğretim Okulu 6-A ve 6-E sınıfı öğrencileri, Öğretmenleri İbrahim İşler ile birlikte Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas’ı makamında ziyaret etti.

Öğrenciler Vergi dairesi müdürü Anamas’ı ziyaret etti

25 Nisan 2013 Perşembe 19:22

Bu haber toplam 3551 defa okunmuştur

Öğrenciler Vergi dairesi müdürü Anamas’ı ziyaret etti
Akhisar : (Kenan MOLLA)

Akhisar Gazi-Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu İlköğretim Okulu 6-A ve 6-E sınıfı öğrencileri, Öğretmenleri İbrahim İşler ile birlikte Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas’ı makamında ziyaret etti. Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas, Sınıf öğretmeni İbrahim İşler’e Gelir İdaresinin gönderdiği Kalem takımını hediye etti.

Öğrencilerin ziyaretinin kendilerini son derece mutlu olduğunu belirten Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas;” Öğrencilerimizde vergi bilincini yerleştirmek çok önemli. Daha bu küçük yaşta çalışmalarımızı görmeleri, vergi konusunda bilgi sahibi olmaları, gelecek için bir birikim oluşturacak. Bu çerçevede bizler de okullarımızda Vergi Haftası etkinliklerimizde okullarımızda çeşitli etkinlik ve seminerler düzenlemeye başladık. Ben bu nazik ziyareti gerçekleştiren öğrenci ve öğretmenimize çok teşekkür ediyorum" dedi.



























Yorumlar