09 Mayıs 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir24°C

O Bİ BURGER HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Atatürk Mahallesi 356 Sokak (Hüseyin Sultan Kovalık Stadı Tam Arkası) Akhisarlılara hizmet vermeye başladı. Bir haftadır müşterilerine kapısını açan O Bİ BURGER Ramazan ayı olduğu için resmi açılışını

O Bİ BURGER hizmet vermeye başladı

16 Mart 2024 Cumartesi 17:42

Bu haber toplam 1104 defa okunmuştur

O Bİ BURGER hizmet vermeye başladı

Akhisar Haber Ajansı

Atatürk Mahallesi 356 Sokak (Hüseyin Sultan Kovalık Stadı Tam Arkası) Akhisarlılara hizmet vermeye başladı. Bir haftadır müşterilerine kapısını açan O Bİ BURGER Ramazan ayı olduğu için resmi açılışını Bayramdan sonra açılışını yapacak. Gıda güvencesiyle faaliyetlerini sürdüren O Bİ BURGER, lezzet severlerin yeni buluşma adresi olmayı hedefliyor. Liya Kara 9. Yaş gününü O Bİ BURGER’de yaptı.
O Bİ BURGER, müdavimlerine birbirinden lezzetli ve doyurucu menüsü, sıcak ve soğuk içecek çeşitleri, patatesi ve daha birçok lezzeti bir arada sunuyor.
İşletme Sahibi İbrahim Öksüz;” Bir haftadır Akhisarlılar hizmet vermeye başladık. Ramazan ayı dolayısıyla resmi açılışımızı Bayramdan sonraya bıraktık. Ev ve işyerlerine Alo servisimiz vardı. Akhisarlı müşterilerimiz O Bİ BURGER isteyenler 0 (530) 9633661 telefonla sipariş verebilirler.













Yorumlar