04 Mayıs 2024
  • Manisa19°C
  • İzmir18°C

NAMIK OĞUL LİSESİNDE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

Akhisar Namık Oğul Lisesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile başlayan haftayı büyük bir coşku ile kutlayarak bitirdi. Okulda hafta boyuna spor, müzik ve edebiyat alanında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Namık Oğul Lisesinde gençlik ve spor bayramı

23 Mayıs 2009 Cumartesi 16:10

Bu haber toplam 2994 defa okunmuştur

Namık Oğul Lisesinde gençlik ve spor bayramı
Akhisar (Kenan MOLLA)

Akhisar Namık Oğul Lisesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile başlayan haftayı büyük bir coşku ile kutlayarak bitirdi. Okulda hafta boyuna spor, müzik ve edebiyat  alanında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Törenle çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere okul müdürlüğünce ödüller verildi. Satranç turnuvasında İbrahim Tanışman ve Nazlı Yıldırım, masa tenisinde Emrullah Barlık ödüle layık görüldü. Ayrıca düzenlenen törende Sokak basketbol dalında Akhisar birincisi olan takım oyuncularına, masa tenisin dalında Akhisar ikincisi olan masa tenisi takımına saat hediye edildi. Törende yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler de ödüllendirildi.

Okulda hafta boyuna kahramanlık marşları, şiirler ve vecizelerle kutlanan gençlik haftası yapılan minik bir konserle sona ererken, törenin bitişinde öğrencilere ve mahalle halkına öğretmenler tarafından lokma ikram edildi.



























Yorumlar