29 Nisan 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir24°C

NAMIK OĞUL LİSESİ PİLAV GÜNÜNDE BULUŞTU

Akhisar Namık Oğul Lisesi okul aile birliği ve veliler Akhisar Belediyesi Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Park içi düğün salonunda pilav gününde bir araya geldi.

Namık Oğul Lisesi pilav gününde buluştu

11 Nisan 2011 / 12:41

Bu haber toplam 5093 defa okunmuştur

Namık Oğul Lisesi pilav gününde buluştu
Akhisar (Kenan MOLLA)

            Akhisar Namık Oğul Lisesi okul aile birliği ve veliler Akhisar Belediyesi Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Park içi düğün salonunda pilav gününde bir araya geldi. Pilav gününde bir araya gelen Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Koç, yönetim kurulu üyeleri Nurgül Yavaşoğlu, Fatma Bilgiç, Vildan Evirgen, Filiz Aslanpençesi, Duygu Alper, Ayten Düztaş, öğrenci, veli ve öğretmenler doyasıya eğlendiler. Program süresince yapılan çekilişlerde çıkan hediyeler sahiplerine dağıtıldı.

            Okul Aile birliği adına konuşan başkan Hatice Koç;” Okul Aile Birliğimizin düzenlediği Pilav günü etkinliğinde tüm velilerimizi bir arada görmekten çok mutlu oldum. Tanışma ve dayanışma içerisinde yaptığımız pilav günümüzü renklendirdiğiniz için tüm öğrenci velilerine şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına  teşekkür ediyorum. Bundan sonra yine okul aile birliğimizin düzenleyeceği etkinliklerde birlikte olmak dileğiyle hepinize iyi eğlenceler dişliyorum” dedi.

















Yorumlar