21 Mayıs 2024
  • Manisa29°C
  • İzmir31°C

MUSLERA'DAN TRANSFER İDDİALARINA YANIT

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera için, geçtiğimiz günlerde birçok kaynak kendi ülkesinin takımlarından olan Boca Juniors takımından transfer teklifi geldiğini yazmıştı.

Muslera'dan Transfer İddialarına Yanıt

12 Mayıs 2020 Salı 10:36

Bu haber toplam 1288 defa okunmuştur

Muslera'dan Transfer İddialarına Yanıt

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera için, geçtiğimiz günlerde birçok kaynak kendi ülkesinin takımlarından olan Boca Juniors takımından transfer teklifi geldiğini yazmıştı. Bu iddiaların taraftarlar arasında gündem olması üzerine açıklama yapan Uruguaylı Fernando Muslera, taraftarların endişelerini dindirdi.

Boca Juniors İddiası

Boca Juniros takımından transfer teklifi geldiği ve ülkesine dönmeyi düşündüğü iddia edilen Fernando Muslera tarafından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapıldı. ''Böyle takımlar ile adımın anılması çok güzel.'' açıklamasında bulunan başarılı file bekçisi, bu tür haberlerin onu gururlandığını söyledi. Boca Juniors takımının, kendi ülkesinde seçkin ve başarılı bir takım olduğunu söyledi.

''Böyle Bir Teklif Yok''

Uruguay'a dönmeyi düşünmediğini açıklayarak Galatasaraylı taraftarların içine su serpen Muslera, Boca Juniors ile adının anılmasının kendisini oldukça gururlandırdığını, ancak böyle bir teklifin tarafına ulaşmadığını belirtti. Daha önce de birçok teklif aldığını belirten ünlü kaleci, transferin sadece kendisine bağlı olmadığını ve kulübünün de izin vermesi gerektiğini belirtti. ''Şu anda sadece Galatasaray'da sözleşmemi tamamlamayı düşünüyorum.'' açıklamasında bulundu. http://mevzubetgiris.com/

Çalışmalara Başladı

Coronavirüs tedbirleri nedeni ile 45 gündür evden dışarı çıkmadığı açıklamasında bulunan Fernando Muslera, geçtiğimiz günlerde liglerin devam edilme kararının verilmesi üzerine kişisel idmanlarına başladığını belirtti. İki haftadır idmanlarını sürdüren başarılı file bekçisi, önümüzdeki hafta Galatasaray ile takım çalışmaları için Florya'ya giderek antrenmanlara katılacak.

Yorumlar